Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Egy héttel a Central European Rotax Max Challenge (CEE) második fordulója előtt a csehországi Trinecben a Morva Kupa futamán állt rajthoz az MHH Kart Team versenyzője, Krózser Menyhért. Az időmérőn 11., a futamokon pedig kétszer 4., egyszer 8. lett a Junior kategóriában.

„Azért választottuk ezt a versenyt, mert egy hét múlva ugyanezen a pályán rendezik a CEE-t és szerettünk volna Menyának egy lehetőséget adni, hogy  megtanulja a pályát, illetve edzésben legyen – mondta Krózser Menyhért senior, csapatvezető.A Morva Kupa versenyein már korábban is indultunk, nagyon színvonalas bajnokság, erős mezőnnyel. Most sem csalódtunk.

Az időmérő az idei versenyekhez hasonlóan most sem jött ki Menyának, csak 11. lett. A futamokon azonban már jól ment, kétszer negyedik lett, az utolsón pedig nyolcadik. Amikor elkezdett esni az eső, akkor egy pillanatra kibillent a komfortzónájából, de a futam végére összeszedte magát.

Tesztversenynek tökéletes volt, hiszen mentünk szárazon, vízen, felszáradó pályán. Menya is jól versenyzett, úgyhogy maximálisan elégedettek vagyunk.“

EREDMÉNYEK

Krózser Menyhért, Junior
3. futam: 8.
2. futam: 4.
1. futam: 4.
Időmérő: 11.

Az MHH Kart Team együttműködő partnerei:
Metál Hungária Holding Zrt., Carsystem Hungária Kft., Pillango GmbH, Laguna Fürdőszoba, Quality House

Legfrissebb cikkek