Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Két hónapnyi kényszerpihenő után újra benzingőzös hétvégi programon vett részt a Solid Racing Team. A csapat valamennyi tagja nagyon jól érezte magát a Rábaring tesztnapján, ahol a Seatot hangolták az idei bajnokságra.

A csapat idei tervét a kialakult helyzet teljesen felborította, ezért most újratervezés zajlik. Nagyon várják a versenynaptárt, hogy milyen versenyeket rendeznek meg 2020-ban. Előzetes tervek alapján a csapat egyik fele a Mitropa Rally Kupában indult volna, ám a sorozatot törölték.

„Valahol számítottunk rá, hogy törlik a Mitropa Kupa idei szériáját és szomorúak vagyunk emiatt, de úgy gondolom, csak előre kell tekinteni, és ha megrendezik a sorozat nemzetközi versenyeit, akkor nekünk ott a helyünk, mellette pedig a Salgó Rally, ami nagyon szimpatikus számunkra” – mondta Kondella Péter.

A Honda jól áll, rengeteget foglalkoztak vele a télen, mindent gondosan felújítottak benne, már csak egy programozás van hátra, ami addig nem lehetséges, amíg zárva vannak a határaink.

A csapat másik autója a Seat Ibiza jól vizsgázott a hétvégén a Rábaring tesztnapján. Oláh Zoltán mellett többen is vezették és már nagyon várják a Rallye2-es szezont.

„Úgy raktuk össze a programot, hogy én és Arnold külföldön, míg a Seat itthon Zolival és navigátorával fog versenyezni. Tisztában vagyunk azzal, hogy az autónak vannak még gyerekbetegségei, amik a teszten kijöttek. Neki állunk a fejlesztésnek, hogy egy műszakilag 100%-os autóval tudjanak Zoliék rajthoz állni a következő versenyen” – tette hozzá Kondella Peti.

Mielőtt elkezdődik a 2020-as versenyszezon a csapat újabb tesztet tervez, amire már remélhetőleg két tökéletes autóval érkezik majd.

A csapat együttműködő partnerei: ATG&CO Kft., Best-Vill 2000. Kft., C+D Automatika Kft., CorVinum Zrt., Dokutech Center Kft., Ecoffice Technology Kft., Egrokorr Festékipari Zrt., Evolution Consulting Kft., Hancosy-X Kft., Huniper Permetező Kft., Innovitas Nonprofit Kft., Ital Logisztika Kft., Koós-Wéber Kft., Kudo Trade Plus Kft., Mango Reklámügynökség Kft., Raiker Kft., Seqomics Kft., Tower-Tech Kft.

Legfrissebb cikkek