Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Mégsem ért véget a 2019-es szezon a Mikulás Rallyval Gyarmati Arielnek és Kocsis Györgynek.

Szinte az utolsó pillanatban, de úgy döntöttek, hogy az idei Szilveszter Rallyn is rajthoz állnak. Közel 200 induló között kell majd helyt állniuk a Hungaroringen, de nevükhöz híven most is mindent megtesznek majd ennek érdekében - a látványos és élvezetes szórakozás, szórakoztatás mellett.

Gyarmati Ariel: Az eredeti tervek alapján Nagy Norbert állt volna rajthoz a Szilveszter Rallyn a Mitsubishinkkel. Ő időközben lemondta az indulást, nekünk pedig a sikeres és élvezetes Mikulás Rally után annyira megjött a kedvünk a versenyzéshez, hogy nem is bántuk, rögtön le is adtuk a nevezésünket.

Már nagyon várjuk a futamot - 6 éve vettünk részt ezen a rendezvényen először és utoljára, így biztos vagyok benne, hogy fog újdonságot, meglepetést tartogatni számunkra. Közel 200 induló - köztük olyan világsztárok, mint a WRC2 Pro bajnoka, Kalle Rovanperä - és rengeteg rallyfanatikus várható az eseményre, így garantáltan jó hangulatban fog telni a 2019-es év utolsó versenyhétvégéje.

Mivel itt is csak az abszolútban leszünk értékelve, ezért vérmes eredményterveink nincsenek, de természetesen szeretnénk most is tisztesen helyt állni, nagyszerű lenne az ötödik hely körül célba érni. A Mitsubishink alapos felkészítést kapott, várja már a szombati rajtot. Bízunk benne, hogy sem nekünk, sem az ellenfeleinknek nem lesz műszaki problémája.

A mezőnynek jó versenyzést, a kilátogatóknak pedig remek szurkolást kívánunk! A Ringen találkozunk!

Kocsis György: Így, hogy év végére végül összeállt minden, és kifejezetten jól sült el a Mikulás Rally, úgy döntöttünk, hogy ha már ilyen lendületben vagyunk, akkor nem állunk útjába a lelkesedésünknek. Jó lenne, ha ez a siker, motiváció megmaradna a Szilveszter Rallyn is, illetve, ha át tudnánk telepíteni a jövő szezonra, hiszen január már elég közel van…

Pénteken utazunk fel Budapestre, hogy aztán az átvételeket megcsináljuk, illetve bejárjuk a pályát. Szombaton 2, vasárnap pedig további 4 gyorsasági szakasz megtétele vár ránk, az össztáv kb. 56 kilométer lesz.

Én is 6 évvel ezelőtt versenyeztem utoljára a Hungaroringen, Ariellel, miután felépült és visszatért a nagy balesetéből. Emiatt fokozott izgalom van bennem, hiszen azóta átépítették az egykori Ecclestone utat, nem is hasonlít a régire. Emellett kíváncsi vagyok, most hogyan variálják majd a ring külsőt és a ring belsőt. Ide most kvázi zöldfülüként, nulla tapasztalattal érkezünk. Kettőből lehet menni, megpróbálunk majd ebből nyerni. Én mindenképp a győzelem felé szeretném majd hajtani Arielt.

Legfrissebb cikkek