Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Az abszolút hatodik helyet szerezte meg a hétvégi Mikulás Rallye-n a Speed Technika párosa, a Lencse Zoltán - dr. Kovács Annamária duó, akik a saját szórakoztatásuk mellett a nézőket sem hagyták cserben.

Zoli és Annamari nagyon élvezték a versenyt, ahol minden nagyon jól működött. Jó volt a hangulat, szakaszról szakaszra javultak az eredményeik, csupán egy - két túlcsúszásuk volt egész hétvégén.

„Sikerült egy olyan versenyen részt vennünk, ahol az egész éves munkánk az autóért és a csapatunkért végre kifizetődött. A hétvége során minden tökéletesen összeállt, így az abszolút 6. hellyel meg koronázhattuk a versenyünket. Elégedettek vagyunk az eredménnyel és már nagyon várjuk a Szilveszter Rallye-t” – árulta el Lencse Zoli a verseny végén.

Nem volt nyomás alatt senki, a buli verseny miatt érkeztek Veszprémbe, az eredmény sem érdekelte őket, csak a szórakozásra és a szórakoztatásra koncentráltak.

„Az egész hétvégén szenzációs volt a hangulat és az autóban is nagyon jól éreztük magunkat. Végre minden hibátlanul működött, ami a sikeres rallyzáshoz kell. Szakaszról szakaszra tudtunk javulni időben, ami mindig jó jel. Zoli szeret és tud is murván autózni. Mivel ez a verseny már nem része a bajnokságnak, nem volt rajtunk akkora nyomás, tudtunk látványosan is menni a nézőknek, ami időben igaz nem mindig kifizetődő, de meglehetősen szórakoztató belülről is” – tette hozzá dr. Kovács Annamária.

A csapatnak sok ideje nem marad pihenésre, egy kis karácsonyozás után a Szilveszter Rallye-n folytatódik a decemberi buli versenyzés. Addig is kívánunk mindenkinek nagyon Boldog Karácsonyt!

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Mirelit Mirsa Zrt., Well Done St. Moritz Termelő Kft., TMI Épületmenedzsment Kft., Balogh Szerviz-Trans Kft., Chevigen Kft., Proxima Elektro Kft., NK-Gép Kft., Silicon Computers Kft., GPsped Kft., Choko Kft., Fiscat Online Pénztárgép, Zeljenka Vállalkozás Szerszámkészítő és Fémalkatrész Gyártó Kft., Kereken-Oil Kft., SDS18, More than Sport GmbH., Ikan Kft., Prior Kft., White PSL Trans Kft., Alox Kft., KBT Dekor Hungary Kft., PSL Hungary Kft., Röplap Bt., Twolex Kft., Pannon Led Kft., Bervent Hő - és Légtechnikai Kft., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Telor Elektromontage Kft., Papp-Gumi, Teherati 2006 Kft., RodeoMAX Internet Szolgáltató, Berger Stanc Kft., Wavecom Informatikai Kft., Gamma-Modul Kft., Kart Projects., Acélszerkezet-Technika Kft., REIMA AirConcept illatmarketing., Evocool.

Legfrissebb cikkek