Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Álomautót álomáron Amerikából? Igen, ez lehetséges, de hogyan kapcsolódik ehhez egy rally autó? A cikkünkből ez is kiderül majd…

Budapest harmadik kerületében nyitotta meg kapuit a B Euro Car Kft. USA autószalonja, ahol a vásárlók Amerika gyöngyszemei közül válogathatnak. A hivatalos megnyitóra még várni kell egészen 2020. január 25-ig, de addig is meg lehet csodálni több brutálisan nagy teljesítményű és exkluzív felszereltségű autót, köztük egy 2019-es Dodge RAM 1500 Laramie-t, RAM 1500 Classic-ot és egy 2019 Dodge Durango R/T-t. A hivatalos megnyitó ünnepségen több rallys sztárpárossal is találkozhatunk majd.

Kezdjük az elején. Amerikából autót behozni elég körülményes és hosszú idő. Jobb, ha ezt profikra bízzuk, és ebben próbál segíteni a B Euro Car Kft.

A szlogenjük: Legyen tulajdonosa egy USA autónak, ami teljesen új dimenzióját nyitja meg az autózásnak.

Profi szakembereik vannak, akik segítenek kiválasztani és beszerzik az Önnek legmegfelelőbb USA autót.

Meglátogattuk őket és azt tapasztaltuk, hogy szalonunkban az első lépéstől a legutolsóig ott állnak a vásárlók mellett, segítenek eligazodni a gépkocsi vásárlás útvesztőjében, a technikai adatok és felszereltségek összehasonlításában a biztosítás megkötésében, valamint a kiválasztott autó finanszírozásának ügyintézésében is.

Autóikat Magyarországon forgalomba helyezve és az európai szabványnak megfelelve értékesítik ügyfeleiknek. Több nagy autókereskedés van Budapesten, ezért nem könnyű a választás. Minket meggyőztek!

„A vásárló olyan szolgáltatást kap, ami a teljes garanciális feltételek mentén a legjobb palettát tudja nyújtani számára” – árulta el a szalon vezetője.

Autóik nem csak lenyűgöző megjelenésükkel, hanem erőteljes motorjaikkal és brutális teljesítményükkel is lenyűgözik a leendő tulajdonosukat. A jellemzően bőrborítású belső tér, a felső kategóriás audió és multimédiás berendezések az igazi luxus új élményét adják. Mindemellett az autók rengeteg biztonsági rendszert is tartalmaznak, amelyek a nagy teljesítmény mellett is az Ön biztonságáról gondoskodnak. Új prémium márkákat kínáló üzletáguk folyamatosan bővíti az elérhető autó kínálatot.

Elsősorban Dodge, RAM, Cadillac, Chevrolet, Corvette és Camaro típusú autók forgalmazásával foglalkoznak, de az ügyfél igényeit figyelik és bármit megpróbálnak beszerezni. Autókat Európából és Amerikából is hozhatnak, a beszerzési ideje pár héttől a több hónapig is elképzelhető.

2020. első napján nyereményjátékot indítanak, a részletekről a B Euro Car facebook és instagram oldalán tájékozódhatsz. A fődíja egy R5-ös rally élményautózás a J1-ben. A további nyeremények között szerepel még 2 db R2-es rally J1-es élményautóztatást és számos más egyéb nyeremények.

A nyeremény eredményeinek összesítésére és az ezzel egy időben történő sorsolás 2020. január 25-én 15:00-kor kerül megrendezésre a megnyitón.

Azonnal elvihető kínálatuk:
- Dodge RAM 1500 Laramie Black (DT) 2019
- Dodge RAM 1500 Classic (DS)
- Dodge Durango R/T 2019
- Chevrolet Corvette C4 1991-ből
- BMW Z3 Coupe 2.8
- Range Rover 3.5 CLASSIC
- BMW 2002 Tii 1971-ből
- Audi R8 Spider

Ha meglátogatjuk a weboldalukat, egyből szembetűnik, hogy az USA autói mellett több prémiumautó is megvásárolható a cégnél, plusz elektromos autót is kínálnak bérlésre. A szalonban elérhetőek Oldtimer autók és bérautók kis, közép és prémium kategóriában is, köztük a slágernek számító elektromos Renault Twizy.

Elérhetőségeik:
Cím: 1039 Budapest, Szentendrei út 237.
Tel: +36 20 265 7005
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Weboldal: www.beurocar.com
Facebook: https://www.facebook.com/beurocarkft/
Instagram: https://www.instagram.com/beurocar/

Legfrissebb cikkek