Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Balesete után a hétvégi FRT Rallye-n először ül Mitsubishibe a V-V Rally Racing párosa, a Strider Zoltán - Apkó András duó, akik amolyan fizikai teszt versenyként fogják fel a Kiskunlacházai viadalt.

„Teszt lesz a javából, mert nem érzem 100%-osnak a vállam a ma négy hónapja történt balesetem után. Ezért is választottuk ezt a kisebb versenyt, nem mellékesen pedig most lesz húsz éve, hogy elkezdődött az autósportos pályafutásom” – kezdte a beszélgetést Strider Zoltán.

Zoliék az Országos Rally Challengeben szerettek volna bizonyítani, de a Hungaroring Classic után történt balesete miatt az évük teljesen elment. Most Kiskunlacházára egy jó hangulatú kis versenyre érkeznek, ahol számukra semmilyen tét sincsen.

„Nincs rajtam nyomás, hiszen célunk hogy végig menjünk és ne érezzek fájdalmat a vállamban, továbbá lássam hogy mennyire volt hatásos a rehabilizáció. Ott lesz az egész családom és Andris is, szeretnénk magunkat jól érezni” – tette hozzá Zoli.

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Gulf Lubricants Hungary Kft., Pápai Beton Kft., Wimmer Trans Kft., Schönherz Informatikai Stúdió Kft., Honor Trans-Sped Kft., BM KOMP kompresszortechnika, Max-Transport Bt., Bolyki - Terra Kft., Hardy Working Tools, Láng Kft., Dr. Rettig Richárd, Cseró Kft., Pro Work, Kele-Car Kft., Betonútépítő Zrt., Euroaszfalt Kft., Stravia Kft., Siva Group Zrt., Eftech Kft., Szirt-Bau Kft., Tiszta Víz Üzletház, Lead Design Kft., Confidenza Kft., Közmű-Alagút Zrt., Forvett Kft., AS-Mota Kft., Dr. Hlinka József e.v.

Legfrissebb cikkek