Napra pontosan két hónappal autóbalesete után újra versenyautóba ült a V-V Rally Racing Mitsubishis pilótája Strider Zoltán, aki szeptember második hétvégéjén Trabanttal vett részt az V. Nógrádsipeki megbízhatósági futamon.

A rendezvény nem verseny volt, hanem egy menetpróba és része a Veterán Hegyi Felfutó Országos Bajnokságnak.

„Öröm számomra, hogy versenyautóval tudtam menni, bár itt a pontosság fontosabb, mint a gyorsaság. Ennek ellenére a lassítókban erős fájdalmat éreztem a jobb vállamból, de az adrenalin és a boldogság feledtette a rossz érzést” – árulta el Strider Zoltán.

Zoli hasonló versenyeken korábban a fiával indult, ám most Ő lebetegedett, ezért Zoli a feleségét ültette maga mellé.

„Jó hangulatú családi hétvége volt, a feleségem ült a navigátor ülésben. Boldog vagyok, hiszen újra versenyezhettem, ha nem is egy igazi rallye-n, de az érzés hasonló volt. Végül a kategóriánkat megnyertük és az abszolút 3. helyen végeztünk” – tette hozzá Zoli.

Mielőtt még visszatérésről beszélhetnénk, Zolira októberben vizsgálatok várnak, de bízik benne, hogy pozitív eredményeket kap és újra versenyezhet.

„ORC-ben már biztosan nem indulunk az idén, de egy kisebb versenyen szivesen beülnék a Mitsubishibe, és ez miatt nagyon elszánt vagyok” – zárta a beszélgetést Strider Zoltán.

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Gulf Lubricants Hungary Kft., Pápai Beton Kft., Wimmer Trans Kft., Schönherz Informatikai Stúdió Kft., Honor Trans-Sped Kft., BM KOMP kompresszortechnika, Max-Transport Bt., Bolyki - Terra Kft., Hardy Working Tools, Láng Kft., Dr. Rettig Richárd, Cseró Kft., Pro Work, Kele-Car Kft., Betonútépítő Zrt., Euroaszfalt Kft., Stravia Kft., Siva Group Zrt., Eftech Kft., Szirt-Bau Kft., Tiszta Víz Üzletház, Lead Design Kft., Confidenza Kft., Közmű-Alagút Zrt., Forvett Kft., AS-Mota Kft., Dr. Hlinka József e.v.