Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A miskolci fáradság ellenére nagy örömmel tett eleget a szervezők felkérésének a CREDOBUS-LPWMSport párosa, a Lovász Pál - Kürti Tamás egység, hogy részt vegyen a május elsején rendezendő budapesti Nagy Futamon.

Pál és Tamás a már hagyománynak tekintethető belvárosi autózást nagyon élvezte, hiszen rengeteg a helyszínre kilátogató és a tv előtt ülő autósport fanatikusnak mutathatta meg a Hyundai i20 R5 versenyautót.

A csapat mellett Formula–1-es versenygépek, túraautók, versenymotorok és további rallyversenyzők vettek részt a 200.000 nézőt vonzó eseményen Budapest szívében.

„Idén is jót mókáztunk a Nagy Futamon. Ez egy tökéletes alkalom, hogy a rally versenyek mellett a nézők testközelből megismerhessék a technikai sportokat” – mondta Lovász Pál, majd hozzátette: „Sokat nem pihentünk Miskolc óta és szinte a Nagy Futamról indulunk is Horvátországba, ahol a Mitropa Kupa soron következő futamán, a Rally Opatiján veszünk részt.”

„Nagy örömmel fogadtuk a szervezők felkérését erre a fantasztikus rendezvényre, és bízom benne sok szép percet szereztünk a kilátogató nézők számára” – tette hozzá Kürti Tamás.

Az LPWMSport Partnerei: CREDOBUS, Lisztes Trans Kft., KF Service Solutions Kamion Fényező Kft., M6 L.O.G Kft., Millers Oils, Expert Lajta Kft., Hankook Racing Tyres, Diesel DR, Total, Bus Center Kft., Hungarofék Kft., Pirto-vill Kft., Kaláka Pincészet, B EURO CAR Kft.

Legfrissebb cikkek