Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Pályafutásuk legjobb abszolút helyezését érték el Gyöngyösi Marcell és Kollár Károly Opel Astra GSi-vel a Baranya Kupán, ahol a Rali 2-ben megnyerték a 13-as kategóriát, abszolútban pedig a tizedik helyen végeztek. Ezzel, a korábbi három kiesés ellenére, a bajnokságban holtversenyben a harmadik helyre jöttek fel.

„Igen, úgy tűnik, megtört felettünk az átok és végre problémamentes versenyünk volt – nevetett Gyöngyösi. – A rajt előtt kaptunk egy kis meglepetést, az ajtóra belülre felragasztották a kisfiam Gergő és Karesz fia, Benett képét, valószínűleg ez segített.

Maga a helyezés jó, kategóriánkban ennél előrébb nem lehetett volna végezni, abszolútban szintén nagyon jó a tizedik hely. Azt sajnálom nagyon (Fancsik) Gergő kiesett, vele szerettünk volna meccselni. A kategória második helyezettől gyorsan elhúztunk, a végére pedig egyedül maradtunk.

A verseny nagy részében nem volt érdemes hajtanunk, mert a kategória első hely megvolt, abszolútban pedig nem értékelnek minket, így egy kicsit nyugisabbra vettük a tempót, néha túl nyugisra is. Egyszer–kétszer olyan időt autóztunk, amire én is azt mondtam, hogy ez már túl nyugis, hol marad az adrenalin?

Egy meleg pillanatunk volt, amikor ötödikben megforogtunk, a nézők már dobták a hűtőtáskát, ugrottak a fák mögé, de úton maradtunk. Ez is megerősítette, hogy nem kell sietnünk.

A hangulat most is nagyon jó volt, az utolsó gyorsasági előtt gyakorlatilag az egész mezőny együtt várt, majd amikor az első rajtolt, mindenki pacsizott, hogy a célban találkozunk. Nagyon jó ilyen közegben versenyezni.

Remélem, hogy az átok tényleg megtört és a Salgón is sikerül célba érnünk.  

A Gyöngyösi—Kollár páros együttműködő partnerei: Siraprint, Digitalway Hungary, 24H, Valemix Kft., Mobile Cafe, Grancars Kft. Tordasi Élményfalu, Flexorg, Cablework, "Technogen", Danica cukrászda, SELIX, Jurásek Kft., Kollár és társa Kft,. KFöld-Tech, Hotel Silvanus, CAPLAND, Edike Relax, CELI, Razor Telekom, Smart 19 Zrt, Cardex, Standox, ARD Color, Prime Telekom, Lodzsa Kft., Fishing Time, Meizu, DeMész Bau Kft., Ben-Ád-Tech Bau Kft., FONBAU Kft.

Legfrissebb cikkek