Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Egy első és egy második helyezéssel zárta az MHH Kart Team a CEE harmadik fordulóját, Kecskeméten.

A Mini Max kategória elődöntőjét, döntőjét és a szuperdöntőjét is megnyerte Krózser Menyhért a Közép-Európai Rotax Max Challenge (CEE) magyarországi fordulóján, így maximális pontszámmal zárta a hétvégét.

Szintén remekül szerepelt Fodor Géza a DD2 Masters mezőnyben, ő az elődöntőt megnyerte, a döntőben és a szuperdöntőben második lett, de a DD2-es mezőnyben több fiatal versenyzővel is fel tudta venni a tempót és úgy tűnik, régi formája kezd visszatérni.

„Az időmérőt elrontottam, belehibáztam a gyors körömbe, és mivel a gumi csak egy körre jó, már nem tudtam javítani, így harmadik lettem – mesélte a 11 éves Menya. – Az elődöntőben a harmadik helyről rajtoltam, az első kanyarban az élre álltam és nyertem.

A döntőben a rajtnál megelőztek, beszorultam két kart közé és visszaestem a harmadik helyre, de sikerül visszaelőznöm és nyertem, a szuperdöntőt pedig végig vezettem.“

Idei legjobb formáját hozta Fodor Géza, aki a hétvégén nem csak az ellenfelekkel, hanem egy vírussal is küzdött, ami miatt több edzést ki kellett hagynia. A versenyre azonban feltámadt.

„Nagyon élveztem a versenyzést, a betegség ellenére is sokkal jobban bírtam, mint egy hete a magyar bajnokin – mondta Fodor. – Új, Sodi vázzal indultam, mert a világdöntőn is ezt fogják használni és nem tettem le róla, hogy ticketet szerzek rá.

Az időmérőn én is hibáztam, az elődöntő jó volt, a döntő fantasztikus, a szuperdöntőre, viszont szellemileg és fizikailag is elfáradtam.

Nagyon motiváló hétvége volt, megmutattam, hogy igen is fel lehet venni a versenyt akár a fiatalokkal is, csak bátornak kell lenni. Nagyon várom a következő CEE futamot és nagyon szeretnék győzni a DD2 Mastersben.“

EREDMÉNYEK

Krózser Menyhért, Mini
Résztvevők: 11
Szuperdöntő: 1.
Döntő: 1.
Elődöntő: 1.
Időmérő: 3.

Fodor Géza, DD2 masters (DD2)
Résztvevők: 18
Szuperdöntő: 2. (9.)
Döntő: 2. (8.)
Elődöntő: 1. (7.)
Időmérő: 2. (11.)

Az MHH Kart Team együttműködő partnerei: Metál Hungária Holding Zrt., Carsystem Hungária Kft., Pillango GmbH

További információ: www.facebook.com/menya.hu

Legfrissebb cikkek