Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Egy kisebb pihenő után újra versenyben vannak csapatunk pilótái és navigátorai. Mondhatjuk, hogy a télből a nyárba csöpppentünk. Ladás párosunk legutóbb a miskolci bajnoki futamon állt rajthoz, ahol az időjárás nem éppen a szépp oldalát mutatta. Sajnos a verseny sem volt hosszú számukra, így izgatottan várják a hétvége megmérettetéseit.

Másik párosunk sem izgul kevésbé, hisz egy rally2-es debütálás előtt állnak. A pilóta személyében egy lelkes, azonban kezdő pilótáért izgulhatunk.

A számunkra rövidre és pechesre sikerült Miskolc Rallye után nagy lelkesedéssel várjuk a bajnokság következő futamát a Baranya Kupát. Versenyautónk most is a legnagyobb törődést kapta a verseny előtt. Ezen a futamon,mindíg nagyon meleg szokott lenni,ami külön próbára teszi a versenyzőket és az autókat is. A pályák amiken mehetünk mind kedvencek és gyönyörű magyar helyszíneken vannak. Szeretnénk nagyon jól szerepelni és sok pontot gyűjteni. Várunk minél több Ladás szurkolót! - tette hozzá Gyenes András.

Két komolyabb teszten vagyok túl. Úgy gondolom, hogy sikerült egy kicsit összerázodni az autóval és a csapattal! Túl nagy elvárásaim nincsenek az első versenyemel kapppcsolatban, mindenképp szeretnék célba érni és minél több versenykilométert teljesíteni, tapasztalatot gyűjteni! Ezen a versenyen nekem még szinte minden új lesz. Van még mit tanulni a pályafelirásból, hogy egy jó itinerből tudjak autózni. Nekem újak még a pályák is, úgyhogy elég nagy feladat lesz ez számomra. Nekem ez egy gyerek kori álmom volt, hogy itt lehessek és nagyon várom már a megmérettetést! - fűzte hozzá Oláh Zoltán.

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Ecoffice Technology Kft. – Triumph Adler; EGROKORR Festékipari Zrt.; Evolution Consulting Kft.; Innovitas Nonprofit Kft.; Rowa Chemical Kft. – BLACKFAST; RAIKER – www.raiker.hu; Dokutech Center Kft.; Ital Logisztika Kft.; C+D Automatika Kft,; Kudo Trade Plus Kft,; Tower-Tech Kft,; SP Kosaras Kft.; Best-Vill. 2000 Kft.; KOOS WEBER Hungária Kft., ROBITLÁG Bt.; HUNIPER Permetező Kft., The Body Shop, SEQOMICS Kft.; Sulypont Bt.; EUROPART Hungária Kft; BBD 96 Kft.; HEKUS Bűnügyi Magazin

Legfrissebb cikkek