Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Az első közös murvás rallye versenyére készül a Speedy Motorsport párosa, a Kovács Marcell - Paizs Róbert duó. Az egység a negatív nevezési rekordot döntő Rallye2-es Taxi4 Veszprém Rallye-ra egy Citroen C2R2Max-ra cseréli a Hondát, amivel az elsődleges tervük, hogy meglássák az aréna előtt felállított célt.

Negatív rekord ide vagy oda, a hatos kategóriában ott lesz minden bajnokaspiráns, így a Marcinak nem lesz könnyű dolga. Nem mellékesen a rövid rallye-s pályafutása első murvás versenyén indul majd.

„Ahogyan sokszor elmondtam, rallycrossban versenyeztem korábban, így a murva közel áll a szívemhez. Igaz a veszprémi autógyilkos pályák nem hasonlíthatók a zárt pályás versenyekhez” – árulta el Kovács Marcell.

A Hondához nincs murva futómű, ezért egy Citroen bérautóval vágnak neki a viadalnak, amivel elsődlegesen célba szeretnének érni.

„Nagyon szerettem volna indulni Veszprémben, de sajnos a Hondához nincs murvás futóművünk, ezért a csapat úgy döntött, hogy bérautóval mehetünk a versenyen. Az év eleje óta erre vártam, hogy murvás versenyen induljunk. Mivel Robin kívül minden új lesz és az autóra is vigyázni kell az elsődleges terv a célba érés, de jó lenne egy jó eredményt elérni és jól érezni magunkat” – tette hozzá Marci.

A Rallye2-es bajnokság számára Veszprémben öt gyorsasági szakaszt kell majd teljesíteni, köztük két 21 kilométeres szakasszal.

Köszönjük Partnereinknek: Ri-Car Autójavító Kft., PR-Parts Kft.

Legfrissebb cikkek