Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Harmadik győzelmét aratta Krózser Menyhért a magyar bajnokság Mini Max kategóriájában, amelyet így száz százalékos teljesítménnyel vezet.

Az MHH Kart Team a Kakucs Ring-i futamot felkészülési versenynek szánta a következő két hétvégén megrendezendő WSK Euro-Series futamokra.

Bármilyen meglepő, volt olyan része a hétvégének, ami keményebb volt, mint a olasz profi bajnokság.

„Minden versenykilométer számít, ezért is döntöttünk úgy, hogy rajhoz állunk a magyar bajnokság harmadik futamánmondta Krózser Menyhért senior, csapatvezető. Nyilvánvalóan az olasz bajnokságoknak magasabb a színvonaluk, de a saját pályafutásomból tudom, hogy egy versenyt soha sem könnyű megnyerni.

Menya ezúttal is odatette magát, amikor kellett, harcolt, az időmérőt, az elődöntőt és a döntőt is megnyerte.

A pénteki napunk volt a legkeményebb az edzésekkel. Összesen nyolc húszperces bemenetelünk volt. A WSK-ban sincs ennyi edzés lehetőség, ott általában öt tízperces bemenetből oldják meg a napot. Látszott is a srácokon, hogy elfáradtak.

Mindenképpen jó felkészülés volt a következő két hétvégére, ami még keményebb feladat lesz, hiszen a WSK-ban a legerősebb mezőnyben kell bizonyítanunk.“

EREDMÉNYEK

Krózser Menyhért, Mini ROK
Résztvevők: 6
Döntő: 1.
Elődöntő: 1.
Időmérő: 1.

Az MHH Kart Team együttműködő partnerei:
Metál Hungária Holding Zrt., Carsystem Hungária Kft., Pillango GmbH

További információ
www.facebook.com/menya.hu 

Legfrissebb cikkek