Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A múlt hétvégén megrendezett 20. Vredestein Miskolc Rally-n nem sok babér termett a Garmin Racing Team versenyző párosának.

Az alkalmi navigátorral felálló Gyarmati Ariel jól kezdte az amúgy murvàs versenyre hasonlító küzdelmet, àm egy lassító gyorsan véget vetett a menetelésnek.

Gyarmati Ariel: - Nehézkesen kezdődött ez a futam számunkra és sajnos a vége sem sikerült sokkal jobban. Mindemellett ameddig mentünk jól éreztük magunkat, és Szabó István alkalmi navigátorommal is hamar összeszoktunk.

- A pályák tekintetében a kánói gyorsaságitól picit tartottunk a minősége miatt, de a versenyautó gond nélkül átlépte a kátyúkat. A többi gyorsasági szakasz tetszett, klasszikus Miskolc Rally volt, sok kihordással, néhol inkább murvás versenyre emlékeztetve, de emiatt nem volt gond, ez is a rally része.


- Az autó hibátlanul működött hála Tominak a szokásos felkészítésért. Az új gátlók is jónak bizonyultak, és minimális finomhangolást kell csak végezni rajtuk.

- Az igazi problémánkat az jelentette, ami sajnos egyben a verseny végét is, hogy a sátai gyorsasági szakasz elején egy gumilassítóból kifelé jövet olyan szerencsétlenül kapott arra rá a kerék, hogy elhajlott a futómű. Lassan ugyan le tudtunk jönni a szakaszról, azonban annyi időt vesztettünk, hogy nem láttam értelmét tovább menni. Nem értem, hogy miért kell ezeket a traktor – teherautó gumikat használni, komoly balesetveszély forrás.

- A következő futamunkról egyelőre nem tudok biztosat mondani, így, hogy nem szereztünk pontot elgondolkodtató, hogy rávigyük-e az autót a murvára.

Köszönjük Támogatóinknak: GARMIN, Récsei Busz Kft., www.palinkabc.hu, IBG, HUHGAROMARKET, LUBETECH, Print.Shop, Gulf


Legfrissebb cikkek