Csalódottan tértek haza a Taxi4 Székesfehérvár Rallye-ról a Speed Technika Rallye2-es versenyzői, a Hofbauer Tamás - Harmos Gergely duó. A páros a félig hazai versenyükön magukhoz képest nem tudott maradandód alkotni és emiatt át kell, értékeljék a versenyzésüket.

„Nagyon vártuk a versenyt, mert nekünk ez félig-meddig hazai pálya. Jól is ismerem ezeket a gyorsasági szakaszokat, hiszen pilótaként és navigátorként is sokat versenyeztem rajtuk” – kezdte a beszélgetést Hofbauer Tamás.

Az időeredményeket nézve végig a kategória 7-8-ik időket autóztak, ami nem is lenne olyan rossz, de teljesen más célt állítottak fel maguk előtt. A csapattól tökéletes autót kaptak és technikai hibák sem hátráltatták őket, ezért nem értik a dolgot.

„Sokat vártam a versenytől és magamtól is. Gond nélkül végigmentünk, de a várt eredmény elmaradt. Nagyon sokat kaptunk az elejétől, amit a mai napig nehezen tudok feldolgozni. Át kell értékelnem a dolgot, magamban keresem a hibát, hogy hol kellett volna gyorsabban menni. Nagyon csalódott vagyok, jó lett volna itthon egy jó eredményt elérni” – tette hozzá Tamás.

A folytatásban a Veszprém Rallye következik, ahol a páros tavaly egy Suzukival indult. Mivel még a Citroennel nem mentek ilyen talajon, ezért egy hosszabb murvás teszttel készülnek majd.

„Jön a Veszprém Rallye, amit nagyon várunk. Imádom a murvát, szerintem ez az igazi rallye, sajnáljuk is nagyon, hogy a szombathelyi verseny elmaradt” – zárta a beszélgetést Hofbauer Tamás.

Köszönjük Partnereinknek: Arrabona Konstrukt Kft., Abacus-Audit Kft., Gerenda Impex Kft., Limerence-Trust Kft., Ecovictum Kft., Maschinenring Magyarország Kft., Harmos Logisztika Kft., Onyx Solutions Kft., TT Gumiabroncs Bt.