Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Hat hetes visszavonulás után tér vissza Gyöngyösi Marcell és Kollár Károly a Székesfehérvár Ralin. A Rali 2 13-as kategóriájában versenyző páros azért döntött a Miskolc Rali után a visszavonulás mellett, hátha ezzel véget vetnek pechsorozatuknak.

Most azonban nem csak a babona, hanem egy új, a korábbinál negyven lóerővel erősebb motor és pályafutásuk második, verseny előtti tesztje is segíti őket.

„Sok visszajelzést kaptunk, hogy őrültek vagyunk – nevet Gyöngyösi –, pedig csak viccnek szántuk a visszavonulást, gondoltuk hátha ez segít.

Közben elkészült az Opel Astra új, valóban A-s motorja, ami 196 Le-s és 223 Nm-es lett. Kb. negyven lóerővel erősebb, mint a korábbi volt, amivel rendesen nőttek az esélyeink.

Ráadásul életemben másodszorra tudtunk a verseny előtt tesztelni, úgyhogy a felkészülésünk még soha sem volt ilyen jó, mint most.

A versenyre nincs nagy tervünk. Észnél kell lenni az erősebb motorral, úgyhogy nem akarom túlerőltetni, szeretnénk végre célba érni és pontokat szerezni.

A szokottnál is izgatottabbak vagyunk, mert Kareszéknál jön a baba. Bár megbeszéltük vele, hogy csak a verseny után születik meg, de az is előfordulhat, hogy versenyautóval megyünk a szülészetre.

A Gyöngyösi—Kollár páros együttműködő partnerei: Novala-Net, Central Phone, Siraprint, Digitalway Hungary, Fúzió Telekom, 24H, FÉSZ Zrt.,Valemix Kft., Mobile Cafe, Grancars Kft. Tordasi Élményfalu, Flexorg, Cablework, "Technogen", Wayteq, Danica cukrászda, SELIX, Red-Solutions, DSZK Telekom, Jurásek Kft., Kollár és társa Kft,. KFöld-Tech, Hotel Silvanus, CAPLAND, BP Shop, RISKA, Edike Relax, CELI

Legfrissebb cikkek