Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Túl vannak a Taxi4 Székesfehérvár Rallye felkészülési tesztjén a Speed Technika régi-új Hondás versenyzői. A júniusban rendezett Országos bajnoki futamon a Neukirchner András - Pardi Kata duó viszi harcba a csapat Honda Civic Type-R versenyautóját.

A miskolci versenyt követően ifj. Fogarasi Attila úgy döntött, hogy pihentetni szeretné a csapat versenyautóját és a sajátjával venne részt a hazai székesfehérvári versenyen.

„Attila belefásult a sikertelenségbe, amit elfogadunk. Ha a saját autójával szeretne menni, mi abban is partnerek vagyunk és tovább segítjük őt az idei évben. Ám a hazai versenyén nem tud indulni, mert eltörte a kezét” – árulta el Szilágyi Tamás a csapat koordinátora, majd hozzátette. „Itt jött a képbe Neukirchner András, akivel régóta együtt dolgozunk. Andris Rallye2-ben indul és reméljük az abszolút győzelemért fog harcolni.”

A csapat szerdán az ország északi régiójában tesztelt, ahol Andrisék ki is próbálták a régi-új autójukat. Eleinte nem tetszett nekik az autó, de gyorsan összebarátkoztak.

„Az autó rengeteget változott, amióta utoljára mentem vele, ennek ellenére a kezdetekben nem tetszett. A kormánymű szerintem hosszabb úton működött, amit sikerült orvosolni. A Reiger futómű szenzációs, de Attila lágyabb beállításai nem jöttek be nekem, mert én a feszesebb és merevebb autót szeretem. Átállítottunk mindent és azt kell mondjam az autó gyorsabb, mint az enyém, talán motorerőben picit gyengébb” – tette hozzá András.

A pályákat ismerik, korábbi években Rallye1-ben és Rallye2-ben is teljesítettek itt versenyeket. Legutoljára pont a csapat autójával 2017-ben több technikai problémával, de bevitték az autót a kategória második helyére.

„Székesfehérváron a pontszerzés a cél, mindenképpen ott szeretnénk lenni az első ötben, hiszen az idei évre a Rallye2-es bajnoki címet tűztük ki célul” – zárta a beszélgetést András.

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Well Done St. Moritz Termelő Kft., Mirelit Mirsa Zrt., TMI Épületmenedzsment Kft., Balogh Szerviz-Trans Kft., Chevigen Kft., Proxima Elektro Kft., Nk-Gép Kft., Silicon Computers Kft., GPsped Kft., Choko Kft., Fiscat Online Pénztárgép, Zeljenka Vállalkozás Szerszámkészítő és Fémalkatrész Gyártó Kft., Kereken-Oil Kft., SDS18, Gulf Lubricants Hungary Kft., Prior Kft., White PSL Trans Kft., Alox Kft., KBT Dekor Hungary Kft., PSL Hungary Kft., Röplap Bt., Twolex Kft., Pannon Led Kft., Bervent Hő - és Légtechnikai Kft., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Telor Elektromontage Kft., Papp Gumi, Teherati 2006 Kft., RodeoMAX Internet Szolgáltató, Sólyom Truck Kft., Berger Stanc Kft., Wavecom Informatikai Kft., Gamma-Modul Kft.

Legfrissebb cikkek