Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Az egri hazai versenye után a Taxi4 Székesfehérvár Rallyen tér vissza a rally körforgásába a V-V Rally Racing párosa a Strider Zoltán - Apkó András duó, akik nagyon szeretnek visszajárni az egyik leggazdagabb múltú magyar koronázóvárosba.

Zoli és Andris Miskolcot kihagyta, Szombathely pedig elmaradt, így nagyon sok idő telt el a nagyon jól kezdődő, de annál szomorúbban végződő egri verseny óta. Óraiék mentek a Mitsubishivel Miskolcon, ahol felborították az autót, ami jelenleg is készül, hogy a szerdai tesztre készen legyen.

„Szerdán a Cserhát lankái között szeretnénk egy hosszabb teszten részt venni. A szokásainkat félre tesszük és dupla távot tervezünk menni az autóval. Bizom benne, hogy megtaláljuk a tökéletes beállításokat” – árulta el Strider Zoltán, majd hozzátette. Egerben gyenge volt az autó, utóbb kiderült, a turbóval volt probléma, ezt a csapat kijavította. A váltási időn szeretnénk finomítani, hiszen ebben Egerben nagyon sok bent maradt. A futóművel is hasonló a helyzet. Amikor úgy éreztünk nagyon jól átmentünk mindenen, az idők nem igazoltak vissza minket.”

Székesfehérvár korábbról jó emlékeket tartogat Zoli számára. Igaz tavaly a Le Mans-i 24 órás versenyt választotta a Gulf képviseletében, de a korábbi években több dobogós helyet és győzelmet is szerzett ORC-ben.

„Emlékeim szerint Székesfehérvár egy jó pörgős verseny, jó pályákkal. Kimondottan várom a hétvégét és élvezni szeretném. Célunk a korábbiakhoz hasonló, de a nagyon erős ORC top ötből nem szeretnénk lejjebb adni” – tette hozzá Zoli.

A 2019-es Székesfehérvár Rallye szombaton kora délután kezdődik, majd másfél nap alatt tizenkét gyorsasági és egy szuperspeciált kell teljesíteniük a versenyzőknek.

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Gulf Lubricants Hungary Kft., Pápai Beton Kft., Wimmer Trans Kft., Schönherz Informatikai Stúdió Kft., Honor Trans-Sped Kft., BM KOMP kompresszortechnika, Max-Transport Bt., Bolyki - Terra Kft., Hardy Working Tools, Láng Kft., Dr. Rettig Richárd, Cseró Kft., Pro Work, Kele Car Kft., Betonútépítő Zrt., Euroaszfalt Kft., Stravia Kft., Siva Group Zrt., Eftech Kft., Szirt-Bau Kft., Tiszta Víz Üzletház, Lead Design Kft., Confidenza Kft., Közmű-Alagút Zrt., Forvett Kft.

Legfrissebb cikkek