Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A hosszú pihenő után már nagyon várja a Taxi4 Székesfehérvár Rallyet a Speedy Motorsport párosa, a Kovács Marcell - Paizs Róbert duó. Az elmaradt szombathelyi verseny miatt két hónap pihenő jutott a versenyzőknek, így szinte minden internetes belsőt láttak már.

A miskolci siker után továbbra is egy cél lebeg a páros szeme előtt. Szeretnének egy pontos itinert készíteni, továbbá egy jó csatában újra a 2WD Kupa és a kategória elejében végezni.

„Sok idő telt el a Miskolc Rallye óta, így már nagyon bennünk van a versenyezhetnék. Marci az itteni pályákat sem ismeri, én is csak egyszer versenyeztem itt korábban Sajtós Dénes mellett” – kezdte a beszélgetést Paizs Róbert, majd hozzátette. „Biztosan nehéz verseny lesz ez is, de számunkra a tanulás a legfontosabb. Május eléggé változatos időjárást hozott, reméljük az eső ezen a hétvégén kegyes marad hozzánk.”

A hatos kategória az előző versenyhez képest picit erősödött, pontosan húsz páros vág neki a versenynek, ahol hat szakasz vár a Rallye2-es mezőnyre.

„Fontos, hogy az autónk és az itinerünk is jó legyen. Az autónk elkészült, a többi pedig rajtunk múlik. Marci jó úton jár, hogy a jövőben sokat emlegessék a nevét. Szeretnénk jól érezni magunkat és a lehető legjobb eredménnyel hazatérni” – zárta a beszélgetést Robi.

Köszönjük Partnereinknek: Ri-Car Autójavító Kft., PR-Parts Kft.

Legfrissebb cikkek