Az egri versenyhez képest nagyot lépett előre a Speed Technika párosa, a Lencse Zoltán - Dr. Kovács Annamária duó a Hell 25. Miskolc Rallye-n, köszönhetően az új motornak és a jó beállításoknak.

A páros a nehéz körülmények ellenére folyamatosan ott autózott az Rallye1 mezőny elejében, sőt egy ötödik helyet villantottak is.

„A verseny előtt az utolsó pillanatban érkezett meg az új motorunk az M-Sporttól” – árulta el Lencse Zoltán, majd hozzátette. „Gyors programozás után nagyon jól sikerült beállítani az autót és ez egy jó kiindulási pont a jövőt nézve.”

Nagyon változatos körülmények nehezítették a páros versenyét Miskolcon. Főként az eső és a lehűlés nyomhatta volna rá a bélyegét a versenyre, de Zoli és Annamari nagyon jól alkalmazkodtak.

„A verseny tele volt kihívásokkal a folyton változó időjárási körülmények miatt. Volt, hogy jól gumiztunk, de volt olyan kör is, ahol nem volt tökéletes az abroncs választásunk, de sikerült tizenkettő gumival végig csinálnunk a versenyt” – folytatta Zoli.

Jelentős időbeli javulást mutattak Egerhez képest, és körről körre gyorsultak, végül az Országos Rallye Bajnokság abszolút nyolcadik helyén értek célba.

„Elégedettek vagyunk az eredmény miatt és örülünk, hogy ilyen erős mezőnyben volt egy ötödik időnk is. Sokat kell még tesztelnünk és motiváltak vagyunk a következő versenyekre” – zárta a beszélgetést Lencse Zoltán.

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Mirelit Mirsa Zrt., Well Done St. Moritz Termelő Kft., TMI Épületmenedzsment Kft., Balogh Szerviz-Trans Kft., Chevigen Kft., Proxima Elektro Kft., NK-Gép Kft., Silicon Computers Kft., GPsped Kft., Choko Kft., Fiscat Online Pénztárgép, Zeljenka Vállalkozás Szerszámkészítő és Fémalkatrész Gyártó Kft., Kereken-Oil Kft., SDS18, Prior Kft., White PSL Trans Kft., Alox Kft., KBT Dekor Hungary Kft., PSL Hungary Kft., Röplap Bt., Twolex Kft., Pannon Led Kft., Bervent Hő - és Légtechnikai Kft., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Telor Elektromontage Kft., Papp-Gumi, Teherati 2006 Kft., RodeoMAX Internet Szolgáltató, Berger Stanc Kft., Wavecom Informatikai Kft., Gamma-Modul Kft.