Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Miskolc Rali második gyorsasági szakaszán esett ki Gyöngyösi Marcell és Kollár Károly, miután Opel Astrájukkal valószínűleg defektet kaptak és egy vízelvezető betonperemének ütköztek.

A pechsorozatot megelégelve, Gyöngyösi azonnal bejelentette, visszavonul a ralitól. Persze, mint a legtöbbször, most sem kell őt teljesen komolyan venni.

„Reggel, amikor a szervizparkból kijöttünk, nagyon esett, ezért intermédiát tettünk fel és vittünk magunkkal két puha vágott slicket – mesélte. – Bükkszenten jöttünk egy nagyon biztonságosat. (Rali 2) abszolútban 25., 13-as kategóriában pedig 4. időt autóztunk, amivel egyáltalán nem voltam elégedett.

Hogy a második gyorsaságin, Mályinkán pontosan mi történt, nem tudjuk, de a jobb első gumi lefordult a felniről, lehet, hogy előtte valamelyik levágban megütöttük.

Az autó teljesen irányíthatatlanná vált, próbáltam visszaváltani, kéziféket húzni, de nem reagált semmire. Nekicsúsztunk egy vízátvezető beton szegélyének, ami kitörte jobb első futóművet.

Utólag azt mondom, hogy Mályinkára már nem kellett volna az intermédia, éreztem, hogy elmelegednek. Ezt most egy életre megtanultam.

Az utóbbi versenyeken nagyon sokat szenvedtünk, amiből levontam a következtetéseket és szeretném bejelenteni, hogy visszavonulok a ralitól.
Tavaly Baksai Laci is ezt tette, azóta egyfolytában szárnyal. Gondoltam én is megpróbálkozom vele. Most visszavonulok, de Fehérváron visszatérek. Hátha ez bejön.“

A Gyöngyösi—Kollár páros együttműködő partnerei: Novala-Net, Central Phone, Siraprint, Digitalway Hungary, Fúzió Telekom, 24H, FÉSZ Zrt.,Valemix Kft., Mobile Cafe, Grancars Kft. Tordasi Élményfalu, Flexorg, Cablework, "Technogen", Wayteq, Danica cukrászda, SELIX, Red-Solutions, DSZK Telekom, Jurásek Kft., Kollár és társa Kft,. KFöld-Tech, Hotel Silvanus, CAPLAND, BP Shop, RISKA, Edike Relax, CELI

Legfrissebb cikkek