Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Pozitívan tekint előre a Speed Technika párosa, az ifj. Fogarasi Attila - Májer Dávid duó a soron következő jubileumi Miskolc Rallye-ra. Az egység Egerben megmutatta képesek a nagyon erős 2WD Kupa elejében autózni és ezt Miskolcon további tizenhárom 2WD-s páros ellen szeretnék megerősíteni a hétvégén.

Attila és Dávid szokásukhoz híven belső felvételeket nézve készülnek a miskolci versenyre, ahol korábban voltak csalódást keltő és eredményes versenyeik is.

„Készülünk Miskolcra, szeretnénk végre egy jó eredménnyel hazatérni. A pályákat nagyjából ismerem, igaz tavaly nem jutottunk el az idei szakaszokig, de korábban még Rallye2-ben jót versenyeztünk rajtuk” – fedte fel terveit ifj. Fogarasi Attila, majd hozzátette: „Nagyon várjuk a versenyt, mert ezek igazi dobálós rally pályák, köztük több legendás szakasszal.”

A csapat autóját az egri versenyt követően újra kivitték Csehországba, hogy a márciusban elmaradt apróságokat befejezzék.

„Márciusban nem jutott elég idő minden műszer és visszajelző programozására az LSC Motorsport otthonában, ezért úja ki kellett vinni az autót. A rajtprogramot, az elváltás jelzőt és különböző visszajelző lámpákat állítottak be, amitől gyorsabb nem lett az autó, de a komfort érzetet tudja növelni” – tette hozzá Attila.

A 25. Miskolc Rallye programja a pénteki népkerti lámpafényes prológgal kezdődik, majd szombaton tizenkét gyorsasági szakasz teljesítése után a DVTK Stadionban kialakított célceremóniával ér véget. Rossz időt jósolnak, esővel és lehűléssel, ami megnehezíti majd a versenyzők dolgát.

„A verseny idejére esőt és erős lehűlést jósolnak, ez megkeverheti a lapokat. Szeretek esőben vezetni és idén a saját autómmal a Rába Ringen már gyakoroltunk vizes úton. Jobban örülnék a napos időnek, de az sem baj, ha esik majd” – zárta a beszélgetést ifj. Fogarasi Attila.

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Well Done St. Moritz Termelő Kft., Mirelit Mirsa Zrt., TMI Épületmenedzsment Kft., Balogh Szerviz-Trans Kft., Chevigen Kft., Proxima Elektro Kft., Nk-Gép Kft., Silicon Computers Kft., GPsped Kft., Choko Kft., Fiscat Online Pénztárgép, Zeljenka Vállalkozás Szerszámkészítő és Fémalkatrész Gyártó Kft., Kereken-Oil Kft., SDS18, Gulf Lubricants Hungary Kft., Prior Kft., White PSL Trans Kft., Alox Kft., KBT Dekor Hungary Kft., PSL Hungary Kft., Röplap Bt., Twolex Kft., Pannon Led Kft., Bervent Hő - és Légtechnikai Kft., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Telor Elektromontage Kft., Papp Gumi, Teherati 2006 Kft., RodeoMAX Internet Szolgáltató, Sólyom Truck Kft., Berger Stanc Kft., Wavecom Informatikai Kft., Gamma-Modul Kft., Autogumiplaza-Pirelli, Persped Kft., Vents Hungary Bodorvent Kft., Etik Trans Kft., Etik Kft., Winkler Gumiszerviz, ER-FA 2000 Faipari Kft., Molnár Borház Mór, Trakodó Kft., Rolling Wash Kft., Lincz és Társa Kft., Mon-Train Kft., Mór város.

Legfrissebb cikkek