Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Több technikai probléma is hátráltatta a Speed Technika párosát, a Lencse Zoltán - dr. Kovács Annamária párost a 2019-es Országos Rallye Bajnokság szezonnyitó futamán az Eger Rallye-n.

Mivel az egri versenyen közel autópálya minőségű utak mellett volt nagyon rossz minőségű pálya is, ezért a csapatnak a gyorsasági szakaszok között nagyon sokat kellett állítgatni a futóművön. Főleg a szuhai gyorsasági jelentette az igazi kihívást.

„A Parádsasvár - Szuha - Mátraalmás egy igazi rally pálya, aminek minden méterét élveztük, ám itt is volt a legtöbb problémánk. Az autónk alja folyamatosan leért és a defektek sem kíméltek minket” – foglalta össze a szuhai pálya tapasztalatait Lencse Zoltán.

A defektek mellett akadtak technikai problémák is. Cserélniük kellett a Popov-szelepet, ami a turbónyomást szabályozza. Kevés volt a nyomás, ezért nem ment az autó, folyamatosan azt érezték teljesítményvesztésünk van.

„Sok technikai probléma hátráltatott minket, így folyamatosan vittünk munkát a szervizes fiúknak. A sok hiba ellenére élveztük a versenyt és ismét sokat tanultunk” – tette hozzá Zoli.

A csapat következő versenye az Országos Rallye Bajnokság második futama április végén, Miskolcon lesz.

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Mirelit Mirsa Zrt., Well Done St. Moritz Termelő Bt., TMI Épületmenedzsment Kft., Balogh Szerviz-Trans Kft., Chevigen Kft., Proxima Elektro Kft., NK-Gép Kft., Silicon Computers Kft., GPsped Kft., Choko Kft., Fiscat Online Pénztárgép, Zeljenka Vállalkozás Szerszámkészítő és Fémalkatrész Gyártó Kft., Kereken-Oil Kft., SDS18, Prior Kft., White PSL Trans Kft., Alox Kft., KBT Dekor Hungary Kft., PSL Hungary Kft., Röplap Bt., Twolex Kft., Pannon Led Kft., Bervent Hő - és Légtechnikai Kft., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Telor Elektromontage Kft., Papp-Gumi, Teherati 2006 Kft., RodeoMAX Internet Szolgáltató, Berger Stanc Kft., Wavecom Informatikai Kft., Gamma-Modul Kft.

Legfrissebb cikkek