Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A kategóriájuk negyedik helyén fejezték be az Országos Rallye2-es Bajnokság szezonnyitó egri versenyét a Speed Technika versenyzői, a Hofbauer Tamás - Harmos Gergely duó.

„A versenyzésünkben a szuhai pálya volt a mumus, hiszen mindenki megijesztett és én is hasonlóan ítéltem meg, hogy durva lesz, ezért az első körben nagyon elóvatoskodtuk” – kezdte a beszélgetést Hofbauer Tamás, majd hozzátette. „A másik két szakaszt jobban összeraktuk fejben, ezeken vállalhatóbb volt a hátrányunk. A második körre sokat gyorsultunk, de így sem vagyunk csalódottak.”

Tamás elmondása alapján utólag már jobban elvállalta volna, de örül a célba érésnek és a pontszerzésnek, hiszen tavaly a Székesfehérvár Rallye óta nem fejeztek be versenyt. Az abszolút 15. és a kategória 4. helyét szerezték meg és az ezzel járó pontok nagyon értékesek lesznek a bajnokság végelszámolásában.

„Nagyon kellett már, hogy célba érjünk, hiszen a tavalyi fehérvári győzelem óta, hol technikai, hol vezetői problémák miatt nem értünk célba” – folytatta Tamás.

Az autó jó volt, semmiféle technikai probléma nem hátráltatta a srácokat.

„Tökéletesen felkészített autót kaptunk a csapattól, amit utólag is köszönünk szépen. Legközelebb a Miskolc Rallye-n indulunk és ott már szeretnénk előrébb lépni helyezésben” – zárta a beszélgetést Hofbauer Tamás.

Köszönjük Partnereinknek: Arrabona Konstrukt Kft., Abacus-Audit Kft., Gerenda Impex Kft., Limerence-Trust Kft., Ecovictum Kft., Maschinenring Magyarország Kft., Harmos Logisztika Kft., Onyx Solutions Kft., TT Gumiabroncs Bt.

Legfrissebb cikkek