Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Idén is az Országos Rallye2 Bajnokságot erősíti a Speed Technika párosa a Hofbauer Tamás - Harmos Gergely páros, akik az idei évre autót váltottak. Az első teszten már túl vannak, a kocsi jó benyomást tett rajuk, ezért már nagyon várják az Eger Rallye-t.

„Egy másik Citroennel megyünk az idei évben, aminek egyszerű oka van, Soós Szabitól kaptunk egy nagyon jó ajánlatot, amire nem tudtunk nemet mondani” – kezdte a beszélgetést Hofbauer Tamás, majd hozzátette: „Túl vagyunk az első teszten, ami jól sikerült, ezért nagyon jó a benyomásunk az autóról és a csapatról is.”

Az autót sikerült Tamásra hangolni a teszten, sok beállítást végig próbáltak, mielőtt visszatértek a kezdő állapotra.

A tavalyi évben pont ez egri versenyen indult Tamás Rallye2-es vezetői pályafutása, ahol egy Suzukival a kategória harmadik helyet szerezte meg.

„Egy éve az utolsó pillanatban derült ki, hogy pilótaként veszek részt az Eger Rallye-n. Itt indult a vezetői pályafutásom, ami jól kezdődött” – tette hozzá Tomi.

A tavalyi évhez képest változnak a pályák és sokak bánatára a Parádsasvár - Mátraalmás gyorsasági is bekerült a programba.

„Navigátorként szerettem az Eger Rallye-kat, így ismertem meg a Szuhai pályát is, igaz vezetni még nem vezettem rajta, de egyébként mindegyiket ismerem nagyjából. Fontos lesz nagyon jó itinert készítenünk, hogy ne legyen esélyünk hibázni” – folytatta Tamás.

Nincs cél és elvárás a srácoktól senki nem várja el, hogy nyerjenek.

„Nem akarok saját magamra nyomást helyezni és szerencsére a csapat sem vár el tőlünk komoly eredményt. Megyünk majd a saját tempónkban és meglátjuk ez mire lesz elég az első kör végén. Ez után fogjuk eldönteni, hogy támadunk, vagy megyünk tovább a saját tempónkban” – zárta a beszélgetést Hofbauer Tamás.

Köszönjük Partnereinknek: Arrabona Konstrukt Kft., Abacus-Audit Kft., Gerenda Impex Kft., Limerence-Trust Kft., Ecovictum Kft., Maschinenring Magyarország Kft., Harmos Logisztika Kft., Onyx Solutions Kft., TT Gumiabroncs Bt.

Legfrissebb cikkek