Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Új navigátorral kezdi a 2019-es versenyszezont a Speed Technika versenyzője ifj. Fogarasi Attila, aki már túl is van az Eger Rallye tesztjén.

„Papp Tomi kapott egy kihagyhatatlan lehetőséget, Osváth Petinek navigálhat egy R5-ös Skodában, ezért új navigátor után kellett néznem” – kezdte a beszélgetést ifj. Fogarasi Attila, majd hozzátette: „Egy közös jó barátunkra esett a választás Májer Dávid személyében.”

Dávid kevés tapasztalattal rendelkezik, eddig Marb versenyeken navigált, de nagyon lelkes és szerencsére sok segítséget kap Tomitól. Rengeteget készül és remélhetőleg minden ok lesz majd. Az első közös munka már meg volt egy Nagyvelegi teszten, ahol a srácok jól együtt tudtak dolgozni.

„Március elején a programozásról haza érkezett autót teszteltük Nagyvelegen, körülbelül 50 kilométert tudtunk autózni. Nagyon jó volt fél év szünet után versenyautóba ülni. Pár apró hiba előjött a teszten, de minden más szuper volt és reméljük a verseny tökéletes lesz” – tette hozzá Ati.

Attila a szokásos videó nézős felkészülés mellett nagy hangsúlyt fektetett az erőnléti edzésekre is, rendszeresen futott és a konditermet is szívesen látogatta.

„Mindent bevetek, hogy jó kondiban legyek Egerre, hiszen a szokásos pályák mellé érkezik a Szuhai gyorsasági is, ami komoly odafigyelést igényel. Csak ezen a szakaszon nem versenyeztem még, de szeretem az ilyen jellegű pályákat” – zárta a beszélgetést ifj. Fogarasi Attila.

A versenyre egyébként nagyon komoly 2WD mezőny gyűlt össze, ettől függetlenül Attila nem titkolj célja a jó csatában megszerzett dobogós helyezés.

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Well Done St. Moritz Termelő Bt., Mirelit Mirsa Zrt., TMI Épületmenedzsment Kft., Balogh Szerviz-Trans Kft., Chevigen Kft., Proxima Elektro Kft., Nk-Gép Kft., Silicon Computers Kft., GPsped Kft., Choko Kft., Fiscat Online Pénztárgép, Zeljenka Vállalkozás Szerszámkészítő és Fémalkatrész Gyártó Kft., Kereken-Oil Kft., Gulf Lubricants Hungary Kft., Prior Kft., White PSL Trans Kft., Alox Kft., KBT Dekor Hungary Kft., PSL Hungary Kft., Röplap Bt., Twolex Kft., Pannon Led Kft., Bervent Hő - és Légtechnikai Kft., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Telor Elektromontage Kft., Papp Gumi, Teherati 2006 Kft., RodeoMAX Internet Szolgáltató, Sólyom Truck Kft., Berger Stanc Kft., Wavecom Informatikai Kft., Gamma-Modul Kft., Autogumiplaza-Pirelli, Persped Kft., Vents Hungary Bodorvent Kft., Etik Trans Kft., Etik Kft., Winkler Gumiszerviz, ER-FA 2000 Faipari Kft., Molnár Borház Mór, Trakodó Kft., Rolling Wash Kft., Lincz és Társa Kft., Mon-Train Kft., Mór város.

Legfrissebb cikkek