Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Négykerék után kétkeréken is beindul a szezon a Korda Racing számára, március közepén, Dunaföldváron az EnduroCrossok is harcba szállnak a bajnoki pontokért.

A roppant sikeres 2018-as szezon után, melyben a csapat három bajnoki címet szerzett, idén újult erővel vetik bele magukat a küzdelembe a Korda Racing motoros versenyzői. A fő csapásirányt idén is az Enduro és EnduroCross jelent, azonban a csapat versenyzői harcba szállnak a Motocross és Quad szakágban is. A tizenhárom motoros alkotta csapat első megmérettetésre március 16.-án szombaton, Dunaföldváron kerül sor, ahol az EnduroCrossban érdekelt versenyzők kezdik meg a pontvadászatot.

„Nagyon örülök, hogy idén immár a harmadik szezonunkat kezdjük meg a motoros szakágban.” – osztotta meg gondolatait Korda Erik a szezonnyitót megelőzően. „Két év alatt eljutottunk oda, hogy számos versenyzőnk bajnoki címvédőként várja a rajtot, Kátai Péter pedig a magyar válogatott tagjaként részt vesz a világ lehosszabb Enduro versenyén, a szakág Spártájaként emlegetett Sixdays-en. A csapat minden egyes tagjára büszke vagyok, de szeretném kiemelni Mária István Györgyöt, aki annak ellenére folytatja a versenyzést, hogy idén vesetranszplantációra készül. Ezúton is nagyon sok siker kívánok a srácoknak az idei évhez!”

Linninger Patrik: „Hosszú kihagyás után ismét az Enduro OB futamain veszek részt. Az első versenyre már gőzerővel készülünk a csapattal, erre a szlovákiai Lisovban kerül sor. Ezen kívül az Osztrák Retro Motocross Bajnokságban illetve pár futamon a hazai motocross sorozatban is szeretnék elindulni.

Lantos János: „Az idén az Endurocross III. osztályának E3-as kategóriájában indulok 865-ös rajtszámmal. A tél folyamán a motor felújítása mellett több fél maraton lefutásával próbáltam az állóképességem és a kondim javítani, így az idei évet mindenképpen a dobogón szeretném zárni. Remélem bizonyítjuk, hogy melyik a legjobb csapat!”

Hertlik Donoven: „Magyar Endurocross és Motocross versenyeken indulok idén, EnduroCrossban a tavaly megszerzett bajnoki címet szeretném megvédeni! A téli felkészülés jó úton halad, bár még van mit csinálni, de nagyon várom már a versenyeket!

Liszka Roland – „Idén az EnduroCrossban az I. osztály 3.o.E.1 ben indulok, amit szeretnék megnyerni. Emellett próbára teszem magam a Motocross UMX-ben-is, itt a magyar bajnokság II. osztályában próbálok szerencsét, de szemezek még az Extrem Enduróval is, illetve tervezzük a szlovák bajnokságot is, itt a 125 köbcentisek között szállnék harcba.”

Pribula Adrián #864 Giraffe: - „Úgy tervezem, hogy az idei év két kerék körül forog majd, az Enduro és Endurocross futamain szeretnék indulni, míg a versenyek közt mountain bike versenyekkel ütöm el az időt. :)”

Englerth Tibor: „Az Endurocross magyar bajnoki futamokon szuperveterán kategóriában szállok harcba, de sportbíróként részt veszek az Enduro bajnokság állomásain is.”

Havrán Attila: „Ami engem illet idén is maradok az Enduro szakágban, célom pedig nem lehet más, mint a 2018 as bajnoki címem megvédése!”

Gáspár János: „Az idei versenyévadban az Enduro szakág veterán kategóriájában fogok versenyezni. Mivel új vagyok a Korda Racing csapatában, elsődleges célom, hogy helyt álljak és megszolgáljam a belém vetett bizalmat.”

Szalai Ferenc: „Én is újonc vagyok még a Korda Racingnél, az idei szezonban Enduro szakág  másodosztályában szeretném ostromolni a dobogós helyeket.”

A Korda Racing Enduro versenyzői a 2019-es szezonban: Englerth Tibor - EnduroCross OB Szuperveterán; Gáspár János – Enduro OB veterán; Havrán Attila - Enduro OB old boy; Hertlik Donoven #94 - Endurocross OB I. Osztály, Motocross OB; Kátai Péter #1 - Enduro OB I. osztály. Alpok Adria Enduro, Six Days Magyar válogatott; Lantos János - EnduroCross OB III. osztály E3, Enduro OB; Linninger Patrik: Enduro OB, Osztrák Retro Motocross bajnokság, Motocross OB; Liszka Roland – EnduroCross OB I. osztály 3.o.E1, Motocross UMX OB II. osztály, EnduroCross Szlovák Bajnokság 125 ccm; Mária István György - Enduro OB veterán; Oláh Tibor - Hungarian Quad Challenge OB; Pribula Adrián Giraffe #864 -, Enduro OB III. osztály, EnduroCross, mountain bike; Silling Balázs - EnduroCross OB II. osztály; Szalai Ferenc- Enduro OB II. osztály

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing Enduro együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt, Penta Általános Építőipari Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Auner Motorsport, KTM 2364 Ócsa

Legfrissebb cikkek