Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Új egyesültben kezdte meg a 2019-es évet Szilágyi Tamás, aki az idei évtől a Lencse Zoltán - dr. Kovács Annamária csapatvezetői teendőit is ellátja. A csapat már túl van az idei első versenyén, az erdélyi havas Winter Rally Covasnán egy második helyet sikerült megszerezniük.

„A 2019-es évben új csapat és új kihívás érkezett az életembe, amire nem tudtam nemet mondani. Jól éreztem magam a korábbi csapattal is, de a Lencse Zoli által felvázolt tervek nagyon megtetszettek” – kezdte a beszélgetést Szilágyi Tamás, majd hozzátette: „Zolit régóta ismerem, és jól kijövünk, remélem az együttműködés mindkét fél számára sikeres lesz.”

Korábban jártunk már erdélyi versenyen, ahonnan csak pozitív tapasztalatokkal tértünk haza, így nem volt kérdés, hogy részt veszünk a február elején megrendezendő havas versenyen.

„Mikor megérkeztünk Kovásznára, kicsit megijedtem, hogy nem lesz hó, de Zoli megnyugtatott, hogy 1200 méteren más lesz a helyzet. Így is lett, közel fél méteres hó volt fent a hegyekben” – folytatta Tamás.

A páros jól kezdte a versenyt, az első nap fél távjánál vezettek, ám a hosszú gyorsasági szakaszon kétszer is megforogtak, ami rányomta bélyegét a versenyükre. Másnap reggel tíz másodperc hátrányból indultak a Kovács Antal – Istovics Gergő páros mögött, de sajnos nem sikerült csökkenteni az idő különbséget, így az utolsó szakaszon már biztonságit autózva szerezték meg a verseny abszolút és kategória második helyét.

„Nagyon élveztem a közös munkát, egyedül az zavart, hogy semmit nem tudtam verseny közben Zoliról és Annamariról. Nem volt térerő és az időeredményeket sem tudtuk megnézni, csak a szervizben találkoztunk velük. Örülünk a második helynek és annak is, hogy minden kategóriában magyarokat láthattunk a dobogón. Ezúton is gratulálok mindenkinek” - zárta a beszélgetést Tamás.

A folytatásban az orfűi tesztversenyen lesz látható a csapat.

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Mirelit Mirsa Zrt., Well Done St. Moritz Termelő Bt., TMI Épületmenedzsment Kft., Balogh Szerviz-Trans Kft., Chevigen Kft., Proxima Elektro Kft., NK-Gép Kft., Silicon Computers Kft., GPsped Kft., Choko Kft., Fiscat Online Pénztárgép, Zeljenka Vállalkozás Szerszámkészítő és Fémalkatrész Gyártó Kft., Kereken-Oil Kft., Prior Kft., White PSL Trans Kft., Alox Kft., KBT Dekor Hungary Kft., PSL Hungary Kft., Röplap Bt., Twolex Kft., Pannon Led Kft., Bervent Hő - és Légtechnikai Kft., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Telor Elektromontage Kft., Papp-Gumi, Teherati 2006 Kft., RodeoMAX Internet Szolgáltató, Berger Stanc Kft., Wavecom Informatikai Kft., Gamma-Modul Kft.

Legfrissebb cikkek