Tradicionális hátsókerék meghajtású versenyautókkal vesznek részt a CREDOBUS-LPWMSport versenyzőpárosai a 2018-as jubileumi Szilveszter Rallye-n.

A Tresó Ádám - Boér Máté páros egy évvel ezelőtt itt a Szilveszter Rallye-n indult először az autóval, amit Béres József mögött a második helyen zártak. Az idei esztendőben melléjük csatlakozik a Nagy Norbert - Karmanóczki Csaba páros, szintén egy hátsókerekes autóval vágnak neki az év utolsó rally versenyének.

Mivel a Szilveszter Rallye egy nézőközpontú buli verseny, ezért is döntött úgy a CREDOBUS-LPWMSport, hogy olyan versenyzők mögé áll oda, aki tradicionális hátsókerék meghajtású versenyautókkal vesznek részt a rendezvényen.

A 2018-as Szilveszter Rallye-n hat gyorsaságit rendeznek, amiből három is kör jellegű szakasz a Hungaroring belső területén.

Párosaink:
#145. Nagy Norbert - Karmanóczki Csaba - Lada 2101
#189. Tresó Ádám - Boér Máté - Opel Kadett C 20XE

Partnereink: CREDOBUS, KF Service Solutions Kamion Fényező Kft., M6 L.O.G Kft., Expert Lajta Kft., TPA csoport Magyarország, DE BUS Gmbh, Bus Center Kft., Tachográf Kontroll Kft., Geri Ügyvédi Iroda, Skuba, diesel DR, Hunnoid, KF Minibus, DE Bus Gmbh