Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Teljesítette a Monza Rally Show-t a CREDOBUS-LPWMSport Hyundai i20 R5-ös autójával Simone Tempestini és a Mikulás Rallye-n is célba ért a csapat vendég pilótája Ferencz Krisztián.

A Monza Rally Show-n a rengeteg WRC mellett rekordszámú R5-ös autó is részt vett. Több mint 60 páros választotta ezt a géposztályt, ahol Simone Tempestini a csapat R5-ös autójával vett részt. A verseny elejétől kezdve végig a top 25-ben autózott és végül a nagyszerű 24. helyet szerezte meg, ami ilyen mezőnyben egész jónak mondható.

Olaszország mellett Magyarországon is, pontosabban a 22. TAXI4 Mikulás Rallye a Hídépítő kupáért elnevezésű versenyen is képviseltette magát a CREDOBUS-LPWMSport csapata, igaz itt a Botka Rally Teammel karöltve.

A Ferencz Krisztián - Salamon Attila duó nem az eredményért érkezett Veszprémbe, csupán szerették volna egy buli versennyel zárni az évet. Ezt kisebb - nagyobb sikerrel teljesítették és az abszolút 25. helyen végeztek. Volt több késésük és körgyorsot is máshogy teljesítették, mint mások.

„Az első körben nem tetszett a Jutas pusztai körgyorsasági és az autónknak is baja volt, ezért egy körrel korábban kijöttünk a szakaszról” - árulta el Ferencz Krisztián a Rallye Rádió stábjának, majd a következő körben hozzátette: „Másodikra nagyon tetszett a szakasz és egy körrel többet autóztunk.” :)

A 2018-as esztendőt a csapat a szintén buli versenynek számító Szilveszter Rallye-n zárja. Jelen állás szerint három páros indul majd a csapat szineiben.

Partnereink: CREDOBUS, KF Service Solutions Kamion Fényező Kft., M6 L.O.G Kft., Expert Lajta Kft., TPA csoport Magyarország, DE BUS Gmbh, Bus Center Kft., Tachográf Kontroll Kft., Geri Ügyvédi Iroda, Skuba, diesel DR, Hunnoid, KF Minibus, DE Bus Gmbh

Legfrissebb cikkek