Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Nagyon élvezte a 22. Mikulás Rallye-t a Ritmus Ase párosa, de sajnos ez nem párosult az elvárt eredménnyel, így vegyes érzésekkel zárták a versenyt.

Várkonyi Szabolcs: Bevallom, az első 10-be vártam magunkat, amire esélyünk se volt a gyenge kezdés miatt. Ez legfőképpen miattam volt, bár a Móni se érezte magát fényesen, mint kiderült, rosszul állt az ülése.  A magyar élmezőny rettenetes gyors az általuk ismert pályákon és bár örülhetnék, hogy 37 mp-et javultam a lőtéri gyorson az elsőhöz képest, ez inkább azt mutatja, hogy nagyon lassan kezdtem, az eleje 10-15 mp-et javult csak. Mindegy, ez van, tudom és látom, hogy nincs nagy baj, de mindenhol egy picivel gyorsabban kell menni, hogy fel tudjam venni az élmezőny tempóját. Ezt leszámítva nagyon élveztem a lőtéri gyorsot, a másikat nem annyira és nagyon sajnálom, hogy a vb-s várpalotai szakaszt lespórolta a rendező! Jövőre mindenképpen több murvás versenyen szeretnék indulni, nagyon szeretem, de az elmúlt 20 évben alig mentem rajta, így van rajta fejlődni valóm. Idénre befejeztük, de reményeink szerint nem sokat pihenünk, mivel ismét tervben van a havas Kovászna Winter Rallye január végén, így ott szeretnénk kezdeni a szezont. Szeretném megköszönni a Korda Racing-nek az éves munkát és hogy mindig remek, üzembiztos autót biztosítottak.

Várkonyi-Cser Mónika: Én nagyon élveztem az R5-ös autót, minthogy nagyon ritkán van időm navigálni. Bár az első körben rosszul lettem a rossz ülés pozíció miatt, miután átállították a fiúk, ez megszűnt szerencsére, innentől kezdve tudtam élvezni igazán! Az utolsó gyors remek volt és bár ott sem ott végeztünk, ahol szerettünk volna, azért ott már helyenként tényleg gyorsan mentünk. Nem tudom, mit hoz a jövő, jó lenne most már több időt tölteni versenyautóban, mert igazán élvezem!

Legfrissebb cikkek