Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A több nehézséget, három kiesést, de végül kategória harmadik helyet hozó Rallye2 szezon végeztével volt hiányérzet Tim Gáborban és a JG2 Racingben. A bemutatkozó év ugyan hozott győzelmet és sikereket, a murvás versenyeken nem sikerült bizonyítani.

Emiatt a JG2 Racing egy új autóval indította a Tim Gábor - Timár Tamás kettőst az év végi Mikulás Rallye-n. A cél egyértelmű volt, a Peugeot 208 R2-vel való megismerkedés és murvás versenyek tanulása.
 
Miután egy rövid teszten sikerült megismerkedni a francia márkával, a Tim - Timár páros bizakodva várta a futamot. Ugyan az első gyorsaságin csak a 6.-ik időt autózták a 16 fős kategóriában, sikerült növelni a tempón. A következő szakaszon már a második idővel érkeztek.
A további három szakaszon is a 2-3. helyen álltak, és végül a harmadik helyen zárták a versenyt. Volt ugyan esélyük megszerezni a második helyet is, de a számukra kedvező utolsó szakaszt törölték, így nem sikerült még előrébb lépni.
 
"Nem titok, nem szeretem, vagyis eddig nem szerettem a murvás versenyeket. Hét év gokartozás és közel nyolc és pályaversenyzés után rendkívül idegen volt számomra a murvás talaj. Az idei szezonban szenvedtem a murvás futamokon, nem tudtam felépíteni a tempót. Így jól jött, hogy egy másik autóval, lényegében újra kezdhettem a tanulást. Úgy érzem sikeresen vettük az akadályt. Kategória harmadik hely nem rossz, de lesz még jobb is! Sajnálom, hogy törölték az utolsó kör-gyorst, ott jók lettünk volna. Köszönöm a csapatnak és támogatóinknak, hogy ismét lehetőséget kaptunk!" - nyilatkozta Tim Gábor a verseny után.
 
A Tim - Timár páros idei szezonja még ezzel a futammal sem ért véget, az év végi hungaroringi Szilveszter Rallye-n újra autóba ülnek!

Legfrissebb cikkek