Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Érdekes hétvége vár a CREDOBUS-LPWMSport csapatára, hiszen a csapat R5-ös versenyautója Simone Tempestini irányítása alatt a Monza Rally Show-n látható, a Mikulás Rallye-n pedig a Botka Rally Team Skoda Fabia R5-ös versenyautójával egy vendégpáros indul a csapat színeiben.

Lovász Pál és Kürti Tamás gondolatban már egy 2016-os Hyundai i20 WRC-s tervet szövögetett a 22. TAXI4 Mikulás Rallye a Hídépítő kupáért elnevezésű versenyre, mert a csapat i20 R5-ös autóját kibérelték a Monza Rally Show-ra. Az autót a 2018-as román bajnok Simone Tempestini vezeti majd.

„Miután véglegessé vált, hogy kibérelik az R5-ös autónkat, két választás lebegett a szemünk előtt. Az egyik a Mitsubishi, amibe már nem szívesen ültünk volna vissza, a másik pedig egy 2016-os Hyundai i20 WRC, de sajnos ebben az időben rendezi a Monza Rally Show-t, ahová a HMI kiadta az összes ilyen autóját” – árulta el Kürti Tamás.

Az R5-ös autót többen is szerették volna kipróbálni a Mikulás Rallye-n is, köztük a Ferencz Krisztián - Salamon Attila páros is. Így született meg az együttműködés, amiben a Botka Rally Team segítkezett egy Skoda Fabia R5 versenyautóval, csapatunk pedig odaáll a páros mögé.

A 2018-as Mikulás Rallye-t december 9.-én Veszprém környékén rendezik meg.

Partnereink: CREDOBUS, KF Service Solutions Kamion Fényező Kft., M6 L.O.G Kft., Expert Lajta Kft., TPA csoport Magyarország, DE BUS Gmbh, Bus Center Kft., Tachográf Kontroll Kft., Geri Ügyvédi Iroda, Skuba, diesel DR, Hunnoid, KF Minibus, DE Bus Gmbh

Legfrissebb cikkek