Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Az első Mecsek Rallye-jára készül ifj. Fogarasi Attila, aki ezúttal a korábbi navigátorát Toloczkó Pétert ülteti a jobb egybe. Az MR Racing Hondás alakulata a pécsi versenyen szeretné életben tartani az ötös géposztály bajnoki esélyeit.

Attila szokásához híven most is belső felvételekből csemegézett, hogy felkészüljön a versenyre. Csak a golgotai pályát ismeri, a többi pályán még sosem versenyzett.

„A teljes csapattal készen állunk, hogy a Baranya Kupa után újra a Mecsek környéki pályákon versenyezzünk” – kezdte a beszélgetést Szilágyi Tamás csapatkoordinátor, majd hozzátette: „Akkor sajnos műszaki probléma gátolt meg minket a jó szereplésben, most viszont jókedvűen szeretnénk majd hazatérni. ”

A versenyen nem Papp Tamás diktálja majd az itinert Attilának, hanem korábbi navigátora Toloczkó Péter. Tomi a RallyLegendre utazott navigálni, amivel egy nagy álma vált valóra.

„Tomi felhívott, hogy Subi megkereste, hogy menjen vele a RallyLegenden. Tudtam, hogy régi nagy álma teljesülhet, ezért megkérdeztem Petit, hogy tudja e vállalni. Örömmel igent mondott, bár ezzel a versennyel ki is merítette a szabadságait az idei évre” – árulta el ifj. Fogarasi Attila.

A csapat teljes legénysége bízik az autóban és remélik, hogy problémamentes versenyre számíthatnak. A céljuk továbbra is a lehető legjobb eredmény begyűjtése.

„A verseny előtt Sárisápon autóztattunk 90 kilométert, ami egy jó felkészülés volt a versenyre, ahol végre a kategóriánkban és a 2WD Kupában is nagyon sok kihívó van, ezért jó meccsre számítok" – tette hozzá Attila.

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Zeljenka Vállalkozás Szerszámkészítő és Fémalkatrész Gyártó Kft., Mirelit Mirsa Zrt., TMI Épületmenedzsment Kft., Balogh Szerviz-Trans Kft., Sicon Computers, GPsped Kft., Persped Kft., Prior Kft., Alox Kft., White PSL Trans Kft., Unit Design Kft., PSL Hungary Kft., Röplap Bt., Twolex Kft., Bervent Hő - és Légtechnikai Kft., Telor Elektromontage Kft., Teherati 2006 Kft., RodeoMAX Internet Szolgáltató, Fiscat Online Pénztárgép, Berger Stanc Kft., KBT Dekor Hungary Kft., GULF Oil Hungary, Wavecom Informatikai Kft., Gamma-Modul Kft., Rolling Wash Kft., Lozandro Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Winkler Gumiszerviz, Etik Trans Kft., ER-FA 2000 Faipari Kft., Kedvenc Kereskedőház Zrt., Pannon Led Kft., Galvox Felületkezelő Kft., Kereken-Pálya Kft., Vents Hungary Bodorvent Kft., Autogumiplaza-Pirelli, Autósport és Formula Magazin, Rally Café Magazin

Legfrissebb cikkek