Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Új párossal és öt autóval készül az 52. Aquaprofit Mecsek Rallye-ra a CREDOBUS-LPWMSport csapata. A négy megszokott autó mellé ezúttal egy Historicos páros csatlakozik.

A Lovász Pál - Kürti Tamás egység tavaly jót autózott a mecseki pályákon, de egy technikai probléma meggátolta őket a jó szereplésben. A pécsi mezőny mindig nagyon erős, sok hazai pilótával, de most már szeretnének versenyben lenni. A neszmélyi örömautózás után egy szerdai 60 kilométeres teszttel hangolódott a versenyre.

„Szuper volt a tesztünk, ahol minden rendben volt az autóval, amit csak finom hangolni kellett” – árulta el Lovász Pál, majd hozzátette: „Bővült ismét a csapat, örülök, hogy csatlakozott hozzánk egy Historicos páros is, ők itt Pécsen mutatkoznak majd be. Így már öt kategóriában vannak versenyzőink.”

A 3-as kategóriában újra komoly mezőny jött össze, ahol Tábori Ákosnak még van matematikai esélye, hogy bajnok legyen. Nagy a kihívás, de a versenyen ott lesz Nagy Mátyás is, akinek ehhez lesz egy - két szava.

„Harcolnunk kell, még nem dőlt el semmi a kategóriában. Tavaly nem mentünk Pécsen, reméljük ez nem jelent majd hátrányt nekünk” – tette hozzá Ákos.

Pécsett újra csatlakozik a bajnoksághoz a Peugeot 208 Rallye Cup mezőnye, ahol jelenleg a harmadik helyen áll a Csomós Miklós – Nagy Attila duó.

„Nyerni megyünk Pécsre, hiszen meg szeretnénk nyerni az idei évre kiírt Peugeot 208 Kupát. Szeretném bebizonyítani a csapatnak, hogy igen is képes vagyok meghálálni a bizalmat, amit belém fektettek” – folytatta Csomós Miklós.

Riskó Dani a hétvégén, Bózsván egy MARB futamon hangolódott a pécsi versenyre.

„Egyre motiváltabb vagyok, és jól érzem magam az autóban. A Kupában le vagyunk maradva, de mindent megteszünk azért, hogy feljebb lépjünk” – tette hozzá Riskó Dani.

Ezen a versenyen nem indul Niesz Ferenc, mert az autójában tönkre ment a motor, de a csapat nem marad ötödik autó nélkül, hiszen Tresco Ádám és Boér Máté egy felpiszkált 1975-ös Opel Kadett C limóval próbál szerencsét a Historic HobbyCar mezőnyében.

Partnereink: CREDOBUS, KF Service Solutions Kamion Fényező Kft., M6 L.O.G Kft., Expert Lajta Kft., TPA csoport Magyarország, DE BUS Gmbh, Bus Center Kft., Tachográf Kontroll Kft., Geri Ügyvédi Iroda, Skuba, diesel DR, Hunnoid, KF Minibus, DE Bus Gmbh

Legfrissebb cikkek