Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Egy szerdai tesztel hangolódott a 2018-as Mecsek Rallye-ra a Korda Racing Mitsubishis párosa a Strider Zoltán - Bárdos Péter duó, akik egy esetleges jó pécsi eredménnyel nagyot ugorhatnának az ORC pontversenyében.

A bajnokság már elment a srácok számára, ezért sem figyelnek a pontokra, de ettől még nem dőlnek hátra, szeretnének jól szerepelni Pécsett. Zoli a pályák tekintetében vegyes érzéseket érez, mert vannak itt nagy kedvencei is és nem túlságosan kedvelt pályái is.

„Az ózdi harmadik helyet bármikor elfogadnám újra, de nem lehet az embernek mindig ekkor szerencséje, ráadásul most talán az év legkomolyabb mezőnye érkezik az ORC-be. Minden szempontot figyelembe véve egy ötödik hellyel maximálisan elégedettek lennénk” – árulta el Strider Zoltán.

Az autó rendben van, tökéletesen fel lett készítve, az egyetlen hiányosság navigátor szinten merült fel. Apkó András családi elfoglaltságok miatt nem tud részt venni a versenyen.

„Miután Andris elárulta nem tud jönni, navigátor után kellett néznem. Sokat kutattam az elmúlt hetekben, és végül a korábbi ellenfelem navigátora Bárdos Peti mondott igent” – tette hozzá Zoli.

Egyébként a tesztnek ezért is volt fontos szerepe, hogy Zoli és Peti egymásra tudjanak hangolódni, ami egész jól sikerült.

A Korda Racing együttműködő partnerei: Ecowian Környezetbarát tisztítószerek, Betonútépítő Zrt., Euroaszfalt Kft., Stravia Kft., Siva Group Zrt., Gulf Lubricants Hungary Kft., Közmű-Alagút Zrt., Forvett Kft., R-carnet Service Kft., Eftech Kft., Szirt-Bau Kft., Wimmer Trans Kft., Tiszta Víz Üzletház, BM KOMP kompresszortechnika, Schönherz Informatikai Stúdió Kft., Hardy Working Tools, Honor Trans-Sped Kft., Max-Transport Bt., Prospero Gazdasági Kft., Lead Design Kft., Pápai Beton Kft., Al Visz Kft. , Pro Work Higénia

Legfrissebb cikkek