Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Már csak két futam van hátra a 2018. évi bajnokságból, magasra tettük az elvárásokat, ezért a nyári időszak a versenyautó és a versenyzők 100%-os felkészítésére lett fordítva.

Székesfehérvár Rallyn egy nem várt műszaki hiba miatt sajnos idő előtt fejeztük be a küzdelmeket. Azonnal elkezdtük felmérni a problémát, illetve az autó állapotát, és arra a következtetésre jutottunk, hogy jobban járunk, ha a nyári időszak egy komplett felkészítést foglal magában. Ennek értelmében teljes revízión esett át az autó, minden porcikája át lett nézve, a szükséges alkatrészeket cseréltük, revízióztuk.

Sajnos emiatt az Ózd-Salgó Rallyt ki kellett hagynunk, de a programozáskor elért eredmény azt mutatja, hogy megérte.

A pályabejáráson már túl vagyunk, így kijelenthetjük, hogy az idei pályák hozzák a Mecsek Rallyhoz méltó szintet. Két szakasz ritmusa nem tartozik a kedvenceink közé, de összességében egy jó versenyre számítunk.

Az első méterektől az utolsóig nyomni fogjuk. Idén még nem nyertünk futamot, így nem is lehet más a célunk, mint az első hely megszerzése. Nincs könnyű feladatunk, mert a kategóriánk többi versenyzője sem feltartott kezekkel áll rajthoz.

Ezen körülmények azonban nem tesznek súlyt a vállunkra, kiegyensúlyozottan, magabiztosan, és ami a legfontosabb, jókedvűen fogunk versenyezni.

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Ecoffice Technology Kft. – Triumph Adler; EGROKORR Festékipari Zrt.; Evolution Consulting Képzési és Tanácsadó Kft.; Innovitas Közhasznú Nonprofit Kft.; Rowa Chemical Kft. – BLACKFAST; RAIKER – www.raiker.hu; Nagy Béla e.v. – liftszerviz; Dokutech Center Kft.; Ital Logisztika Kft.; C+D Automatika Kft,; Kudo Trade Plus Kft,; Laurus-Conculting Kft,; Tower-Tech Kft,; Sulypont Bt.; Best-Vill. 2000 Kft.; KOOS WEBER Hungária Kft., ROBITLÁG Bt.; HUNIPER Permetező Kft., The Body Shop

Legfrissebb cikkek