Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Sajnos nem hozott szerencsét az autóváltás a Ritmus Ase párosának, egy baleset vetett véget a 7. Mahle Nova Gorica Rallye-nak a 3. gyorson a Skoda Fabia R5-el.

Várkonyi Szabolcs:
Nagyon sajnálom, ami történt, nagyon élveztük az új autót, amíg mentünk. Külön bánt, hogy az első két gyors tudatos óvatossága után próbáltunk egy kicsit erősíteni, de azért nem éreztem túlzottnak a tempót. Egy bukkanós balban picit bele kellet korrigálnom és ez pont abban a pillanatban történt, amikor picit elkönnyült a hátulja és elvesztette a tapadást, majd a hegyoldalban lévő sziklafalaknak csapódtunk. Nagy szerencse, hogy azt sikerült megmentenem, hogy átboruljunk, de azért így sem kapott kicsit az autó. Kiszakadt a hátsó kerék, az autó mozdíthatatlan lett, így még etap is lett miattunk. Nagyon rég volt balesetem, néha sajnos előfordul, így elvesztettük az esélyt a Mitropa Kupa megnyerésére. Így valószínűleg az év hátra lévő részében olyan versenyeket választunk, amiket élvezünk és lehetőség van a szponzorok autóztatására is, megköszönve, hogy egy ilyen autóban ülhetünk.

Makai Gergely:
Portói versenyzésemet követően szinte azonnal újra autóba ülhettem navigálni, ami különösen pörgetett, nagyon vártam. Szabolccsal ez a 16. együtt töltött versenyzésünk, és ez a baleset sem vette el a kedvemet és a bizalmamat a további közös munkától. Nyilván Én is borzalmasan sajnálom a történteket, a Skoda Fabia R5 nagyon gyors és fantasztikus autó, nagyon tetszett, de mint tudjuk, ez benne van a pakliban. Jó lett volna, ha bizonyíthatunk, de ezt most csak azzal zárhattuk, hogy nem történt semmi bajunk. Jól estek a bíztató szavak és üzenetek mindenkitől, és várjuk a következő sikeresebb megmérettetést.

Legfrissebb cikkek