Az Országos Rallye Challenge abszolút harmadik helyén fejezte be a Credobus Ózd Rallyt a Korda Racing Mitsubishis párosa a Strider Zoltán - Apkó András páros.

Zoliék tökéletes autót kaptak a Velenczei csapattól, így nagyon bíztak benne, hogy megszakad a sikertelenségi sorozatuk.

„Apró hibáink voltak a verseny alatt, de úgy érezzük nagyon jól raktuk össze a koreográfiát. A versenynek mindig a célban van vége és így kell felállítani a célokat” – kezdte a verseny értékelését Strider Zoltán, majd hozzátette: „Több versenyzőtársunk kiesett technikai problémával és ez is hozott minket előre, ahogy a tudat is, hogy végre teljesíthetünk egy közös versenyt az idei évben.”

Igaz Zoli már autózott egy nagyon jót a Mátrai Hegyiversenyen, de Andrásban nagyon mély nyomot hagyott az év eleji két technikai probléma.

„Andrison nagyon érzetem, hogy hiányzik számára a siker és ezt hangoztatta is az utolsó körben, hogy vigyázzak a kocsira” – zárta a beszélgetést Zoli.

A srácok nagyon izgultak az eső miatt, de szerencsére elkerülte őket az égi áldás. Egész hétvégén Velenczei Ádám által levett kemény gumikat használtak és a verseny végére feljöttek az abszolút harmadik helyre.

Gulf szempontból tökéletes hétvégéje volt a srácoknak, hiszen Ádámék az ORB, Zoliék az ORC harmadik helyét szerezték meg, ami meghozta a kedvet a versenyzéshez és október közepén részt vesznek majd a bajnokság következő versenyén a Mecsek Rallye-n is.

A Korda Racing együttműködő partnerei: Ecowian Környezetbarát tisztítószerek, Betonútépítő Zrt., Euroaszfalt Kft., Stravia Kft., Siva Group Zrt., Gulf Lubricants Hungary Kft., Közmű-Alagút Zrt., Forvett Kft., R-carnet Service Kft., Eftech Kft., Szirt-Bau Kft., Wimmer Trans Kft., Tiszta Víz Üzletház, BM KOMP kompresszortechnika, Schönherz Informatikai Stúdió Kft., Hardy Working Tools, Honor Trans-Sped Kft., Max-Transport Bt., Prospero Gazdasági Kft., Lead Design Kft., Pápai Beton Kft., Al Visz Kft. , Pro Work Higénia