Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Ünnepléssel zárta a Marso Baranya Kupa az A-Híd kupáért nemzetközi rali versenyt a Korda Racing, a csapat valamennyi versenyzőpárosa teljesítette a távot és számos serleggel térhettek haza Komlóról.

A Mitropa Kupában a csapat két párossal képviseltette magát és mindketten pezsgőt bonthattak a verseny céljában. Várkonyi Szabolcs és Makai Gergely a nemzetközi értékelés második helyén fejezte be a versenyt a Hyundai i20 R5-tel, ifjabb Fekete László és Fekete László a kétkerék meghajtású autók viadalában szerezte meg a harmadik helyet. A másodosztályban Balics Ákos és Borsfai Dávid gyűjtött be jónéhány serleget, kategóriájuk első helye mellett a kétkerékmeghajtású autókat tömörítő 2WD Kupában is megcsíptek egy dobogós helyet.

Maximálisan teljesítette elsődleges célkitűzését Vizelli Károly és Tóth Péter, a létavértesi duó mindent megtett, hogy kiszolgálja a Baranya Kupa népes közönségét. Kareszék minden egyes nézői ponton megajándékozták a nézőket egy kis látvánnyal és bár az eredmény most egyáltalán nem számít, a célba érkezéskor az All Star mezőny második helyét könyvelték el. Sajnos ezúttal nem termett babér a csapat másik Ladás párosának, Horváth Attila és Ratting Tamás a szombati második gyorsaságin egy apró műszaki hiba miatt nem tudtak időben elrajtolni, így kategóriájuk harmadik helyéről kényszerültek a verseny feladására, de mivel kiváló sportemberek, versenyen kívül is teljesítették a távot.

„Gratulálok minden párosunknak, szép eredményeket értünk el a Baranya Kupán!” – mondta Korda Erik a verseny végén. „Nem volt egy könnyű versenyhétvége, a kánikulai hőség mindkét nap megnehezítette a dolgunkat, de azt hiszem, mindenki nevében mondhatom, hogy idén is jól éreztük magunkat Komlón, a szervezők ismét egy remek versenyt hoztak tető alá. Öt autóval álltunk rajthoz és öt autónk teljesítette a távot, igaz Horváth Attiláék egy apró műszaki hiba miatt nem lehettek végül értékelve, de büszkék vagyunk rájuk, hogy így is végig csinálták a versenyt. A folytatásban egy lélegzetvételnyi szünethez jutunk, legközelebb majd csak a hó végi Ózd-Salgó Rallyn veszünk részt, úgyhogy most pihenünk egy kicsit, hogy a bajnoki hajrára újult erővel szálljunk harcba.”

A Korda Racing versenyzőinek eredménye a Marso Baranya Kupa az A-Híd Kupán:
#10. Várkonyi Szabolcs/Makai Gergely, Hyundai i20 R5 – Mitropa Kupa 2. helyezés
#27. ifj. Fekete László/Fekete László, Citroen C2 R2 Max – Mitropa Kupa 2WD 3. helyezés
#40. Vizelli Károly/Nagy Péter, Lada VFTS – All Star 2. helyezés
#106. Balics Ákos/Borsfai Dávid, Honda Civic VTi – Rallye2 7. kategória 1. helyezés, 2WD 3. helyezés
#235. Horváth Attila/Ratting Tamás, Lada VFTS – nem értékelhető

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt., Penta Általános Építőipari Kft, Siva Group Zrt, Stravia Kft, Ecowian Környezetbarát Tisztítószerek, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, REVO-TEC Gépipari Kft, Szerszámbróker Kft, StapleCare Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Keviép Építőipari és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, Euroaszfalt Kft., Betonútépítő, Lánchíd 19 Hotel, Blaora Kft, Inwatech Kft, Nógrádker Zrt., RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, K-P-K TransCoop Kft, Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Start Complex Service Kft., Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, Stefani Kft, FKZ-Tools Kft, VIWA Vitaminvíz, Ventil Épületgépész, Young B.T.S. Kft., Equicom Kft, A. S. S. Kft, T-NC Technika, Muzsai Metall Kft, Industrial Electro Service Kft, Szirt Bau Kft, Doktor Természet Kft, Steinerbrunner Győző, Rábakert, Régió Center Kft, Prémium Szerszámker Kft, Master-Pharma Kft, Al Oliva Kft, Pápai Beton Kft, Travel 4 You, Csősz Trans Kft, Hyundai WIA, Origo CNC, Eftech Kft, Lead Design, Wimmer Trans Kft, L&L Trans Kft, Inter Cars, Közmű-Alagút Zrt., Forvett Kft.

Legfrissebb cikkek