Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Három különböző bajnokságban öt versenyzőpárossal képviselteti magát az idei Baranya Kupán a Korda Racing, a csapatnak a nemzetközi Mitropa Kupa, a Rallye2 és az MARB sorozatokon túl az All Stars mezőnyben is lesz egy párosa.

A szokásoknak megfelelően idén is augusztus első napjaiban kerül megrendezésre a Nemzetközi Marso Baranya Kupa az A-Híd Kupáért, amely ugyan nem része az elsőosztályú magyar rali bajnokság küzdelemsorozatának, mégis évről évre népes mezőny veszi ilyenkor birtokba Komló városát. A verseny rajtánál négy ország több min 110 versenyzője sorakozhat majd fel, a hazaiak mellett Németországból, Ausztriából és Olaszországból érkeznek vendégek.

180803 kordaracing n2

A száguldás péntek este, a Komló belvárosában megrendezésre kerülő prológgal veszi kezdetét, ezt követően azonban a versenyzőknek még várni kell egy kicsit a pihenésre, a prológot után Vasas és Hosszúhetény között két gyorsasági szakasz szerepel az első napi programban. A rali másnapján két versenypályán újabb hat gyorsasági kerül megrendezésre, a győztest előreláthatólag este hat óra előtt néhány perccel hirdethetnek.

180803 kordaracing n3

„Szeretjük a Baranya Kupát, nem véletlenül érkezünk ilyen nagy csapattal!”mondta Korda Erik a verseny előtt. ”Remek pályákon, nyári időjárás mellett lelkes és szakértő közönség előtt mutathatják meg magukat versenyzőink, így évről-évre mindig szívesen térünk vissza Komlóra. A szezonkezdetkor tudtuk, hogy Várkonyi Szabolcs és Makai Geri, valamint a Fekete család ott lesz a rajtnál, hiszen mindkét páros már az év elején benevezett a Mitropa Kupára, így ki nem hagynák a sorozat magyar állomását. Örömmel üdvözöljük újra csapataunkban Balics Ákost, aki egy rövidebb szünet után kapcsolódik vissza a Rallye2-es pontvadászatba, a minél jobb eredmény elérésében ezúttal is Borfai Dávid és a Honda Civic lesz segítéségre. Két hete futamgyőzelemmel mutatkozott be a Korda Racing színeiben Horváth Attila és Ratting Tamás a Lada VFTS-sel, most pedig máris itt a következő erőpróba számukra, ők a MARB déli régiójában törnek babérokra.

180803 kordaracing n4

Amíg a többiek a bajnoki pontokért küzdenek, addig igazi örömautózásra készül ifjú apukánk, Vizelli Karesz, akinek néhány napja született meg a kisfia, amihez ezúton is szeretnék gratulálni! Karesz állandó társával, Nagy Petivel az All Star mezőnybe neveztek, ahol a párosok számára a közönség szórakoztatása az elsődleges szempont. Bízom benne, hogy minden versenyzőnk elégedetten érkezik majd célba, sok sikert kívánok nekik a hétvégéhez!”

180803 kordaracing n5

A Korda Racing versenyzői a Baranya Kupán:
#10. Várkonyi Szabolcs/Makai Gergely, Hyundai i20 R5
#27. ifj. Fekete László/Fekete László, Citroen C2 R2 Max
#40. Vizelli Károly/Nagy Péter, Lada VFTS
#106. Balics Ákos/Borsfai Dávid, Honda Civic VTi
#235. Horváth Attila/Ratting Tamás, Lada VFTS

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu 
http://youtube.com/kordaracing 

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt., Penta Általános Építőipari Kft, Siva Group Zrt, Stravia Kft, Ecowian Környezetbarát Tisztítószerek, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, REVO-TEC Gépipari Kft, Szerszámbróker Kft, StapleCare Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Keviép Építőipari és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, Euroaszfalt Kft., Betonútépítő, Lánchíd 19 Hotel, Blaora Kft, Inwatech Kft, Nógrádker Zrt., RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, K-P-K TransCoop Kft, Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Start Complex Service Kft., Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, Stefani Kft, FKZ-Tools Kft, VIWA Vitaminvíz, Ventil Épületgépész, Young B.T.S. Kft., Equicom Kft, A. S. S. Kft, T-NC Technika, Muzsai Metall Kft, Industrial Electro Service Kft, Szirt Bau Kft, Doktor Természet Kft, Steinerbrunner Győző, Rábakert, Régió Center Kft, Prémium Szerszámker Kft, Master-Pharma Kft, Al Oliva Kft, Pápai Beton Kft, Travel 4 You, Csősz Trans Kft, Hyundai WIA, Origo CNC, Eftech Kft, Lead Design, Wimmer Trans Kft, L&L Trans Kft, Inter Cars, Közmű-Alagút Zrt., Forvett Kft.

Legfrissebb cikkek