Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Kedvenc pályáin szeretne jóízűt versenyezni Gyöngyösi Marcell és Kollár Károly, a Baranya Kupán, a Rali 2-es bajnokság hatodik futamán. Az 5. géposztályban az Opel Astrával először is célba szeretnének érni és végre a többi kategóriatárssal közösen ünnepelni.

„Három nullás verseny után elúszott ez a szezonunkmondta Gyöngyösi.Az év végi dobogóhoz az utolsó három versenyen nagy szerencsére lenne szükségünk, vagy az ellenfelek hibájára, de ezt nem kívánjuk senkinek.

Nagyon jó a hangulat a kategóriában, tudunk örüni egymás sikerének, így inkább csak egy jót szeretnénk autózni és a célban együtt ünnepelni az ellenfelekkel.

Az Opelon sokat dolgoztunk a két verseny között, új kábelköteget kapott, a műszerfal és a fűtőegység is átesett egy felújításon. Reméljük, hogy ettől megbízhatóbb lesz az autó.

A Baranya Kupa az egyik kedvenc versenyem, nem könnyűek a pályák, viszont kevesebb benne az egyenes, technikásabb, így jobban fekszik az autónknak, mert teljesítmény terén van egy kis lemaradásunk.

Száz szónak is egy a vége: megyünk, támadunk és ha felállhatunk a céldobogóra, akkor nagyon fogunk örülni.

A Gyöngyösi—Kollár páros együttműködő partnerei:
Novala-Net, Central Phone, Siraprint, Digitalway Hungary, Fúzió Telekom, 24H, FÉSZ Zrt.,Valemix Kft., Mobile Cafe, Grancars Kft. Tordasi Élményfalu, Flexorg, Cablework, "Technogen", Wayteq, Danica cukrászda, SELIX, Red-Solutions, DSZK Telekom, Jurásek Kft., Kollár és társa Kft,. KFöld-Tech, Hotel Silvanus, CAPLAND, BP Shop, RISKA, Edike Relax, CELI

Legfrissebb cikkek