Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Az előkelő 28-as rajtszámmal vesz részt az MR Racing Hondás csapata, az ifj. Fogarasi Attila - Papp Tamás duó az Int. MARSO Baranya Kupa az A-HÍD Kupáért elnevezésű nemzetközi versenyen.

Attila és Tomi tavaly a Rallye2-es értékelést megnyerte az N csoportos Hondával, idén szeretnének hasonló jó időket autózni és bekerülni a 2WD Kupa élmezőnyébe. Nem lesz könnyű dolguk, hiszen komoly nemzetközi pályákon edződő versenyzőtársakat kapnak a nyakukba.

„A tavalyi belső felvételek nézésével készülök az idei Baranya Kupára és majd a helyszínen szeretnénk részt venni a hivatalos teszten” – kezdte a beszélgetést ifj. Fogarasi Attila, majd hozzátette: „Ma beszéltem Szilágyi Tamással, tőle jó híreket kaptam, hiszen elkészült az autó és a csapat is tűkön ülve várja, hogy indulhasson Komlóra.”

A Honda motorja elkészült, bekerült az autóba, továbbá bekerültek a Hadik András által felújított lengéscsillapítók és az átalakított sperr is.

„Szeretnénk sietni, nem vesszük figyelembe, hogy az eredmény nem számít bele az Országos Rallye Bajnokságba. Régen mentünk már az autóval aszfalton, de szeretnénk ott autózni a kategóriánk és a 2WD Kupa elejében. Papp Tomi a múlt héten a nyaralása alatt megsérült, de úgy nézz ki tudja vállalni a versenyt” – tette hozzá Attila.

A nemzetközi Baranya Kupa nevezési listája itt érhető el: https://rallylive.hu/baranya-kupa-2018-m/nevezok

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Zeljenka Vállalkozás Szerszámkészítő és Fémalkatrész Gyártó Kft., Mirelit Mirsa Zrt., TMI Épületmenedzsment Kft., Balogh Szerviz-Trans Kft., Sicon Computers, GPsped Kft., Persped Kft., Prior Kft., Alox Kft., White PSL Trans Kft., Unit Design Kft., PSL Hungary Kft., Röplap Bt., Twolex Kft., Bervent Hő - és Légtechnikai Kft., Telor Elektromontage Kft., Teherati 2006 Kft., RodeoMAX Internet Szolgáltató, Fiscat Online Pénztárgép, Berger Stanc Kft., KBT Dekor Hungary Kft., GULF Oil Hungary, Wavecom Informatikai Kft., Gamma-Modul Kft., Rolling Wash Kft., Lozandro Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Winkler Gumiszerviz, Etik Trans Kft., ER-FA 2000 Faipari Kft., Kedvenc Kereskedőház Zrt., Pannon Led Kft., Galvox Felületkezelő Kft., Kereken-Pálya Kft., Vents Hungary Bodorvent Kft., Autogumiplaza-Pirelli, Autósport és Formula Magazin, Rally Café Magazin

Legfrissebb cikkek