Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Várakozásain felül teljesített a Korda Racing Mitsubishis pilótája Strider Zoltán a 35. HE-DO Mátrai Hegyiversenyen, hiszen mindkét nap megnyerte a kategóriáját és a II. Class Kupában Rafi bivalyerős Porscheja mögött végzett a második helyen, ráadásul sok másodpercet tudott javulni a tavalyi eredményéhez képest.

Zoli kicsit tartott a BMW-ktől, de szerencsére minden felfutás alkalmával meg tudta őket verni és mivel Lángi Attila autója a szombati nap végén kilehelte a lelkét, így vasárnap már szinte csak örömautóznia kellett.

„Végre sikerült végigérnem egy versenyen és ez most meg is hozta a kedvem a folytatáshoz” – kezdte mosolyogva a beszélgetést Strider Zoltán, majd hozzátette: „Az volt a kívánságom a verseny előtt, hogy sikerüljön bemenni 2:50 alá és ez egy nézőknek autózó edző felfutás kivételével minden alkalommal sikerült.”

A Velenczei csapat nagyszerű autót hozott Zolinak, főleg egy kemény veszprémi verseny után ez nagyon nagy boldogságot hozott mindenkinek.

„Az autó tökéletesen működött, talán csak akkor lehettünk volna jobbak, ha kifejezetten hegyi gumikkal megyünk, de szerintem akkor sem bírtunk volna el Rafival a Kupában. Az utolsó felfutás marad a legemlékezetesebb számomra, amikor is sikerült egy 2:46.173-as eredményt megfutni” – tette hozzá Zoli.

A folytatásban a csapat az Ózd-Salgó Rallye-ra készül és további két - három versenyt tervez még az idei évben.

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: Ecowian Környezetbarát tisztítószerek, Betonútépítő Zrt., Euroaszfalt Kft., Stravia Kft., Siva Group Zrt., Gulf Lubricants Hungary Kft., Közmű-Alagút Zrt., Forvett Kft., R-carnet Service Kft., Eftech Kft., Szirt-Bau Kft., Wimmer Trans Kft., Tiszta Víz Üzletház, BM KOMP kompresszortechnika, Schönherz Informatikai Stúdió Kft., Hardy Working Tools, Honor Trans-Sped Kft., Max-Transport Bt., Prospero Gazdasági Kft., Lead Design Kft., Pápai Beton Kft., Al Visz Kft.

Legfrissebb cikkek