Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Egyik kedvenc versenyünk évek óta a Székesfehérvár Rally. Alig vártunk, hogy rajthoz állhassunk és egy jót autózhassunk. Versenyautónk az utosó pillanatban készült el a futam előtti napokban. Új diferenciálművet és kuplungot kapott.

Számunkra ez a verseny a szombati pályabejárással és a szokásos átvételekkel kezdődött. Elég szűkre szabták a rendezők a bejárás idejét, így az egész napunk zsúfolt volt.

Vasárnap hat gyorsasági szakasz várt ránk. Az első kettőn nagyon jól teljesítettünk és sikerült a nézők kedvébe járnunk.

Eztután következett az oroszlányi szakasz, ahol szintén jól kezdtünk. A pálya harmadik kilóméterénél ötszáz méter egyenest követett egy gumilassító. Ezen a részen végsebesség közelében autóztunk, amikor a lassító miatt fékezni kényszerültünk.

A filmekhez hasonlóan egyszer csak beesett a fékpedál és a teljes fékhatás megszűnt az autóban. A kocsi keresztbe fordult,majd hátra és így eltaláltunk egy öles fát valamint egy reklámtáblát. A Ladánk hátulja rendesen megsérült, mi szerencsére megúsztuk a balasetet.  sajnálatos esetet követően a verseny feladására kényszerültünk.

Nagyon sajnáljuk, hogy egy ilyen remek futamról így kellett hazatérnünk. De nem csüggedünk, készülünk a következő megmérettetésre.

Köszönjük a csapatunk és a támogatóink bizalmát!

C+D Automatika Kft,; Sulypont Bt.; Best-Vill. 2000 Kft.; EUROPART Hungária Kft; BBD 96 Kft.; HEKUS Bűnügyi Magazin; Bioeu Kft. - www.bioeu.hu; ROBITLÁG Bt.; Huniper Permetező Kft.; KOOS WEBER Hungária Kft.

Legfrissebb cikkek