Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Jól kezdte a Székesfehérvár Ralit Gyöngyösi Marcell és Simon Nikolett, hiszen a Rali 2 5-ös kategóriájában a hét résztvevő közül második időt autóztak az Opel Astra GSi-vel.

A második gyorsaságin azonban meghibásodott az autó elektronikai rendszere és a harmadik szakasz rajtjában már nem is tudtak elindulni.

Ennek ellenére pozitívum volt, hogy a szombathelyi esés sem a versenyzőben, sem pedig az autóban nem hagyott nyomot. A csapat kiváló munkát végzett, hiszen a tervezett menetrendet tartva, a verseny hetében, péntek este elkészült az Astra, ami a műszaki hibát leszámítva kiválóan működött. Gyöngyösi is jó tempót autózott, úgyhogy méltán bizakodó a csapat a következő forduló, a Veszprém Rali előtt.

„Az első gyorsasági valóban jól sikerült, kategória második időt autóztunk, ami ebben a mezőnyben nem rosszmondta Gyöngyösi.A második gyorsasági felénél kezdett el rendetlenkedni az autó. Először azt hittük, hogy benzinellátási problémáink vannak, de végül kiderült, hogy elektronikai hiba. A második szakaszon már sokat veszítettünk vele, a harmadik rajtjában pedig nem is tudtunk elindulni.

Szombathely után ez volt a második kiesésünk, de a technikai sportok ilyenek. Nem panaszkodhatunk, mert tavaly az összes necces helyzetből, műszaki hibából, becsúszásból mindig szerencsésen jöttünk ki. Most kétszer nem volt szerencsénk.

Az autó nagyon jó lett, a csapatunk kiváló munkát végzett vele, péntek este tízkor lett kész, de ezt így is terveztük. Sem az autóban, sem magamban nem éreztem nyomát az esésnek, ez mindenképpen pozitívum. Az alatt a másfél gyorsasági alatt pedig, amíg működött az autó, mi is jól éreztük magunkat. Bízom benne, hogy ezt a formánkat át tudjuk menteni a Veszprém Ralira és egy jóízűt autózva már pontokat is fogunk szerezni.“

A Gyöngyösi—Simon páros együttműködő partnerei:
Novala-Net, Central Phone, Siraprint, Digitalway Hungary, Fúzió Telekom, 24H, FÉSZ Zrt.,Valemix Kft., Mobile Cafe, Grancars Kft. Tordasi Élményfalu, Flexorg, Cablework, "Technogen", Wayteq, Danica cukrászda, SELIX, Red-Solutions, DSZK Telekom, Jurásek Kft., Kollár és társa Kft,. KFöld-Tech, Hotel Silvanus, CAPLAND, BP Shop, RISKA, Edike Relax, CELI

Legfrissebb cikkek