Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Pályafutása legnagyobb esése után tér vissza Gyöngyösi Marcell a Székesfehérvár Ralin a Rali 2 5-ös kategóriájában. Az Opel Astrában ezúttal beugró navigátor, Simon Niki olvassa  majd az itinert, aki fehérvári, így félig hazai pályán mérkőzik meg a csapat.

A szombathelyi borulás után bőven akadt javítani való az Astrán, ami tervezetten ugyan, de az utolsó pillanatra lesz kész. Gyöngyösi szerint nem hagyott benne nyomokat az esés, de azért nem szeretne nagy kockázatot vállalni a Fehérvár Ralin, ahol leginkább egy dobogós helyezéssel kárpótolná a csapatát és persze saját magát is.

„Jól állunkmosolyog Gyöngyösi. — Az autóról még a fele dekor hiányzik, de ma (csütörtökön) ezt is megkapja. Pénteken visszük futóműveshez, aznap még szeretném kipróbálni, hogy a srácoknak szombaton, amíg mi a pályabejáráson leszünk már csak a csavarokat kelljen újrahúzni.

Az utolsó pillanatban leszünk kész, de biztos vagyok benne, hogy száz százalékos lesz az autó, anélkül nem is mennék vele. Az esésben a karosszéria, a futómű, a motortartóbak, a  hűtő sérült meg. Gyurika Mó (Czeilinger György) nagyon sokat dolgozott rajta, hogy elkészüljön, amit ezúton is köszönök neki.

Az esés úgy érzem, nem hagyott nyomot bennem, de ez majd az első gyorsaságin derül ki. Nem fogom nagyon forszírozni a versenyt, a saját tempónkban szeretnénk menni, célba érni és ha egy dobogós helyezéssel tudnám kárpótolni a csapatunkat, akkor maximálisan elégedett lennék.

A Fehérvár Ralit kifejezetten szeretem, a navigátorom, Niki révén félig hazai pályán versenyzünk majd, úgyhogy minden adott egy jó hétvégéhez.

A Gyöngyösi—Simon páros együttműködő partnerei: Novala-Net, Central Phone, Siraprint, Digitalway Hungary, Fúzió Telekom, 24H, FÉSZ Zrt.,Valemix Kft., Mobile Cafe, Grancars Kft. Tordasi Élményfalu, Flexorg, Cablework, "Technogen", Wayteq, Danica cukrászda, SELIX, Red-Solutions, DSZK Telekom, Jurásek Kft., Kollár és társa Kft,. KFöld-Tech, Hotel Silvanus, CAPLAND, BP Shop, RISKA, Edike Relax, CELI

Legfrissebb cikkek