Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Lángi Attila újra játszani megy: az idei székesfehérvári forduló rajtjában is ott lesz a BMW Z4-gyel. Segítségére ez úttal ismét Csáki Richard lesz, akire most különösen nagy feladat vár, hiszen mindössze a pénteki pályabejárás során szerzett tapasztalatait tudja majd felhasználni az itiner készítéshez.

Nagy gondot azonban ebből a helyzetből sem csinálnak, hiszen most is szórakozni, szórakoztatni mennek…

Lángi Attila: Szeretek Székesfehérváron versenyezni, habár eddig nem alakultak olyan szerencsésen a futamaink itt. Tavaly például féltengelytörés miatt estünk ki, de erre az esetre most bebiztosítottuk magunkat, úgyhogy ezt most nem várom. Érdekesek, trükkösek és szűkösek az ottani pályák, de azért nem izguljuk majd túl magunkat miattuk. Már csak azért sem, mert én a szombati pályabejáráson már nem tudok ott lenni családi okok miatt, de remélhetőleg a rajtra, 12:25-re már odaérek. Maximum a parc fermé bejáratánál fogok átöltözni. Merész vállalás, de igyekszem mindenhol helyt állni.

Nekem ezen a versenyen a prológ lesz a szívem csücske, szemben a többiekkel, akik valószínűleg a hátuk közepére se kívánják majd még ezt a parádét, keresztbe-kasul csúszkálva, a padkák között, mikor másnap éles verseny van. Nekem így azért jóval könnyebb lesz, mert én kedvvel fogom ezt teljesíteni, ráadásul a többiek a bajnokságért küzdenek, én viszont a jó hangulatért, az élvezetért és a látványért megyek Székesfehérvárra. Nagyon izgulok tehát, hogy mindenképp eljussunk a prológig, mert most Montus úgy állította be a futóművet, hogy sokkal ütősebb, látványosabb legyen az autózásunk, mint tavaly volt. És remélem, hogy nagyon sokan kilátogatnak majd az eseményre. De persze azért megpróbáljuk nem nagyon kiütni a futóművet, hogy ne legyen sok dolga a szerviznek. A célunk, hogy bohóckodjunk, menjünk egy olyan jót, hogy utána mosolyogni lássuk a csapatot és a szurkolókat.

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Montus Futómű Szerviz, Blue16 gépjárművédelmi rendszer, KSPEED Motorsport, Janódob Kft., M Power Kft., www.nonstopgumiszerviz.hu, Opera Garden Hotel & Apartments, IXON & SOUL – Egyszerűen Autóüveg, www.gearbox.hu, S&T Consulting Hungary Kft., Sztárpadló Kft. – DIEGO Újpalota, DIEGO Soroksár, PIN-CAR Kft. – Minőségi Autófényezés, Magic Carwash – XIII. ker. Lehel Csarnok P1 szint, AutoCSHospital – Sérült, törött autók kárügyintézése, javítása garanciával

Legfrissebb cikkek