Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A hazai versenyén tér vissza az Országos Rallye Bajnokság vérkeringésébe az MR Racing Hondás alakulata, az ifj. Fogarasi Attila - Papp Tamás duó.

A Miskolc Rallye-n történt motorprobléma után végre megérkezett minden új alkatrész a Honda Civic Type-R erőforrásához és gőzerővel készül a Taxi4 Székesfehérvár Rallye-ra. A csapat nagyon lelkes és a kihagyott verseny után már izgatottan indulna a fehérvári futamra.

„Nagyon készülünk, verseny hiányunk van és remélhetőleg egy nagyban átalakult autót viszünk Attilának és Tominak a székesfehérvári versenyre, ahol nem titkolt célunk, hogy a legjobb eredményt szerezzük meg” – árulta el Szilágyi Tamás az MR Racing csapatvezetője.

Attila otthon versenyzik, mondhatni ezeken a pályákon nőtt fel, így magával szemben nagy elvárással áll neki a futamnak.

„Hazai pályán, sok ismerős előtt fogunk versenyezni a hétvégén Tomival és azt hiszem, ezt mondhatom az Ő nevében is, így magas mércét állítottunk fel. Szeretnénk a legnagyobb serlegekkel haza térni mind a kategóriánkban, mind a 2WD Kupában. Nagyon kemények a vértesi pályák, úgyhogy annak ellenére, hogy helyi vagyok iszonyú fontos szerepe lesz a navigátoromnak és a jó gumiválasztásnak is ebben a változékony időjárásban” – mondta ifj. Fogarasi Attila, majd hozzátette: „Új motor van az autónkban és a sperrdifin is módosítottak a srácok, de amitől a legtöbb változást várom az a futóművünk. Hadik Andris felújította és rendbe rakta a gátlóinkat, ami reméljük hasonlóan jól sikerült, mint tavaly a Baranya Kupán. Nagyon várom már a hétvégét, köszönöm a csapat és legfőképp Dénes kitartó segítségét.”

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Zeljenka Vállalkozás Szerszámkészítő és Fémalkatrész Gyártó Kft., Mirelit Mirsa Zrt., TMI Épületmenedzsment Kft., Balogh Szerviz-Trans Kft., Sicon Computers, GPsped Kft., Persped Kft., Prior Kft., Alox Kft., White PSL Trans Kft., Unit Design Kft., PSL Hungary Kft., Röplap Bt., Twolex Kft., Bervent Hő - és Légtechnikai Kft., Telor Elektromontage Kft., Teherati 2006 Kft., RodeoMAX Internet Szolgáltató, Fiscat Online Pénztárgép, Berger Stanc Kft., KBT Dekor Hungary Kft., GULF Oil Hungary, Wavecom Informatikai Kft., Gamma-Modul Kft., Rolling Wash Kft., Lozandro Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Winkler Gumiszerviz, Etik Trans Kft., ER-FA 2000 Faipari Kft., Kedvenc Kereskedőház Zrt., Pannon Led Kft., Galvox Felületkezelő Kft., Kereken-Pálya Kft., Vents Hungary Bodorvent Kft., Autogumiplaza-Pirelli, Autósport és Formula Magazin, Rally Café Magazin

Legfrissebb cikkek