Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Horvátország fővárosában, Zágrábban tölti a hétvégét a Korda Racing, a 44. INA Delta Rallyn a csapat Skoda Fabia R5 versenyautójával Hideg Krisztián és Kerék István száll harcba a győzelemért.

Bizakodva tekint a horvát nemzeti rali bajnokság idei harmadik állomása elé Hideg Krisztián és Kerék István, hiszen a fővárosi viadalt a bajnoki ponttáblázat éléről várhatja az elmúlt két év bajnokpárosa. Természetesen Zágrábban nem elégednek meg majd azzal, hogy megőrizzék első helyüket a ponttáblázat élén, elsődleges céljuk hogy az FIA Europen Rally Trophy nemzetközi mezőnyében is megszerezzék az abszolút első helyet mellyel tovább növelhetik előnyüket az élen.

„Kerek egy hónap után térünk vissza Horvátországba, Opatija után most Zágráb felé vesszük az irányt.” – mondta Korda Erik a rajtot megelőzően. „Számunkra az egyik legnagyobb változás az, hogy most csak egy autóval szállunk harcba, ez a futam ugyanis nem része a Mitropa Kupa sorozatnak, így Várkonyi Szabiék most pihennek és mi is otthon hagyjuk a Hyundait. Krisztiánék számára fontos verseny következik, a Delta Rally a legpatinásabb horvát rali verseny, idén immár 44. alkalommal kerül megrendezésre, melynek a főváros ad otthont. Krisztiánnak az első futamot sikerült megnyernie a horvát értékelésben, Opatijában sajnos az élen állva kapott egy defektet, de a második hely így is meglett, most bízunk benne, hogy újból az első hely következik. A futam a megszokott horvát menetrend szerint zajlik, péntek délután rajtolunk, rögtön egy nézőcsalogató Zágrábi gyorsaságival, majd egy kicsit kijjebb megyünk és kettőt fordulunk egy 15 km-es pályán, zárásként pedig visszatérünk Zágrábba és sötétben is megmutatjuk magunkat a fővárosiaknak. Szombaton újabb hat gyorsasági szakaszt követően hirdetnek győztest, köztük lesz egy több mint 25 kilométeres pálya is, minden valószínűséggel ez lehet majd a vízválasztó.

A Skoda teljes mértékben készen áll az újabb küzdelemre, szerencsére a srácoknak most egy kicsit több idejük volt a felkészítésre, mint legutóbb Opatijában, és ezúttal nem is kellett teljesen újjáépíteni a Fabiát, csupán murváról állítottuk vissza az autót aszfaltra.”

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu 
http://youtube.com/kordaracing 

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt., Penta Általános Építőipari Kft, Siva Group Zrt, MÁDA Plusz Kft, Stravia Kft, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, REVO-TEC Gépipari Kft, Szerszámbróker Kft, StapleCare Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Keviép Építőipari és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, Euroaszfalt Kft., Betonútépítő, Lánchíd 19 Hotel, Blaora Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Start Complex Service Kft., Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, Stefani Kft, FKZ-Tools Kft, VIWA Vitaminvíz, Ventil Épületgépész, Young B.T.S. Kft., Equicom Kft,  A. S. S. Kft, T-NC Technika, Muzsai Metall Kft, Industrial Electro Service Kft, Szalai International Kft, Szirt Bau Kft, Doktor Természet Kft, Steinerbrunner Győző, Rábakert, Régió Center Kft, Prémium Szerszámker Kft, Master-Pharma Kft, Al Oliva Kft, Pápai Beton Kft, Travel 4 You, Csősz Trans Kft, Hyundai WIA, Origo CNC, Eftech Kft, Lead Design, Wimmer Trans Kft, L&L Trans Kft, Inter Cars, Közmű-Alagút Zrt., Forvett Kft.

Legfrissebb cikkek